Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε οτι στο MEGA έιχανε δει το DND.


Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών(αριθμός 1439/2008) κρίνει ότι ο εργατολόγος Κ.Νικολτσόπουλος μαζί με την 35χρονη κ.Τσέκου επέδειξαν στην δημοσιογράφο κ.Όλγα Τρέμη το παράνομο οπτικοακουστικό υλικό με τις προσωπικές στιγμές του κ.Χρήστου Ζαχόπουλου, ζητώντας ποσό 100.000 ευρώ. Επίσης αναφέρει ότι ο εργατολόγος με την 35χρονη ζήτησαν 50.000 ευρώ από το κ.Θ.Αναστασιάδη και τον συντάκτη Ιωάννη Μακρυγιάννη κατά την επίσκεψή τους, στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Με αυτή την απόφαση λύνεται επιτέλους ένα μεγάλο μυστήριο που είχε δημιουργηθεί στις αρχές Ιανουαρίου του 2008: Ποιος είδε το DVD?
Φυσικά ο απλός κόσμος το είχε καταλάβει από την αρχή ότι το DVD το είχανε δει στο MEGA. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν η παντελής απουσία της είδησης από το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα του κ.Θ.Αναστασιάδη.

Αλλά και αυτό έχει την εξήγηση του. Μετά την εξαγορά της εφημερίδας από τον κ.Μπόμπολα είναι αδύνατον πλέον να διαβάσουμε στο Πρώτο Θέμα ρεπορτάζ το οποίο να αφορά στο MEGA!!!Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: