Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Φλωρίδης : Η εξαργύρωση του πολιτικού γραμματίου απο τον Βενιζέλο

  

Ο κ.Βενιζέλος όρισε για επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ.Φλωρίδη λέγοντας μάλιστα σήμερα στο STAR και την κ.Τσαπανίδου οτι το 2011 έκανε μια έντιμη πολιτική κίνηση διαφωνώντας με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, με το να παραιτηθεί απο την βουλευτική του έδρα.

Να θυμηθούμε τι ελεγε τότε στις 16 Ιουνίου 2011 ο κ.Φλωρίδης:

 Αθήνα, 16 Ιουνίου 2011

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Από το περασμένο φθινόπωρο, αντιλαμβανόμενος ότι η κυβερνητική προσπάθεια για το έργο ανόρθωσης και βαθιάς αλλαγής της χώρας παρουσίαζε εμφανή σημάδια κάμψης, διατύπωσα δημόσια την άποψη ότι χρειαζόταν επειγόντως η συγκρότηση Εθνικού Μετώπου Ευθύνης με Συναίνεση, προκειμένου να συνεχιστεί με την απαιτούμενη δύναμη το αναγκαίο μεταρρυθμιστικό  έργο. Είχα επανειλημμένα  εκφράσει με έμφαση την άποψη ότι  «η λύση ή θα είναι εθνική ή δεν θα υπάρξει».......
 
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=284852

Σήμερα 8 Ιανουαρίου 2015 ο κ.Φλωρίδης κατά σύμπτωση και πάλι, ανέφερε στο προσφιλές προς τον κ.Βενιζέλο BHMAFM τον λόγο επαναφοράς του στο ΠΑΣΟΚ:

"Στην πολιτική, κινούμαι με έναν τρόπο καθαρό και πολύ συγκεκριμένο. Ανήκω σ’ αυτούς που όταν διαφώνησαν παρέδωσαν την έδρα τους και έφυγαν. Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο. Τα σχόλια πολλές φορές μπορούν να είναι σκληρά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά εν τέλει κρίνει ο κόσμος. Μας ξέρει πολύ καλά, ακτινογραφίες μας έχει. Νομίζω ότι μας κατατάσσει ανάλογα με αυτά που κάνουμε.»
http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=665309

Ο καθαρός και συγκεκριμένος τρόπος του κ.Φλωρίδη τελικά είναι να παρατάει την κυβέρνηση Παπανδρέου και την χώρα το 2011 δικαιολογώντας οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είναι λύση εθνική.
Είναι όμως απο οτι φαίνεται λύση εθνική για αυτόν ο κ.Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ αφου ουσιαστικά ο κ.Φλωρίδης εξαργυρώνει το πολιτικό γραμμάτιο που του είχε δώσει ο κ.Βενιζέλος με το να του δώσει χωρίς διαδικασίες την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. 

Καθαρός και συγκεκριμένος τρόπος κ.Φλωρίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: