Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Γιαγια 78 χρονών κατηγορείται για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007!


Η οργή μεγαλώνει όταν μετά απο 2 χρόνια η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη κατηγορεί μια γιαγια ηλικίας 78 ετών για τις τεράστιες ευθύνες που αφορούν στον θάνατο 36 ατόμων και την καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων δάσους στη διάρκεια των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ηλεία το καλοκαίρι του 2007.

Οι δικαστικές αρχές του νομού ερευνώντας με ρυθμούς πιο αργούς και απο της χελώνας, δύο χρόνια μετά, εκτός της 78χρονης δεν έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής ευθύνες σε κανέναν συγκεκριμένο υπηρεσιακό παράγοντα ή σε κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο για την τρομερή καταστροφή.
Το απίστευτο αποκαλυπτικό στοιχείο περιέχεται στο 45/2009/1.7.2009 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας (κάντε κλίκ για να διαβάσετε το κατηγορητήριο), το οποίο κλήθηκε να αποφασίσει για την 1/2009 πρόταση της εισαγγελέως Πύργου Διονυσίας Παπαδοπούλου.
Το βούλευμα επιβεβαιώνει απόλυτα τις πρόσφατες οργισμένες διαμαρτυρίες των συγγενών των νεκρών που κάνουν λόγο για προκλητική καθυστέρηση της δικαστικής έρευνας, καθώς δύο χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία δεν έχουν εντοπιστεί ευθύνες σε άλλους εκτός της 78χρονης.

Χάθηκε το φιλότιμο!!!


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: