Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Οι συκοφαντίες του ΛΑΟΣ και η δικαίωση του ατύχου Πακιστανού Mohamad Kameran.


Μόλις προχθές κατα την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες του ΛΑΟΣ και του κ.Καρατζαφέρη.
Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Πακιστανού μετανάστη Mohamad Kameran.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, άνδρες της Αστυνομίας εισέβαλαν σε σπίτι όπου διέμεναν αρκετοί μετανάστες στην περιοχή της Νίκαιας και συνέλαβαν τον 25χρονο μετανάστη από το Πακιστάν Μοχάμετ Καμράν Ατιφ. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και γειτόνων «τον έσερναν στις σκάλες και χτυπούσαν το κεφάλι του στα σκαλοπάτια μέχρι να κατέβει κάτω». Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νικαίας, όπου και κρατήθηκε για 3 ημέρες. Όταν επέστρεψε σπίτι του, είχε εμφανή τραύματα σε όλο το σώμα, ενώ αντιμετώπιζε μεγάλη δυσκολία στην κίνηση και αφόρητους πόνους, που τον ανάγκασαν να παραμείνει σπίτι. Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε το θύμα στους οικείους του «τον είχαν με τα χέρια δεμένα πίσω τον κρέμασαν και τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο σώμα», «Του έβαλαν καλώδια στα χέρια και στα γόνατα και του έκαναν ηλεκτροσόκ»,. Ο φόβος τον κράτησε μακριά από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματα του στις 9 Οκτωβρίου.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε απέδωσε το θάνατο σε πνευμονικό οίδημα και αυτό επικαλέστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να υποστηρίξει τις συκοφαντίες του εναντίον του Γ.Παπανδρέου στην Βουλή (κάντε κλίκ για να διαβάσετε την ομιλία του κ.Καρατζαφέρη).

Παρόλα αυτά και προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι πραγματικές συνθήκες θανάτου του Πακιστανού Mohamad Kameran , ο κ. Χρυσοχοΐδης απέστειλε στις 19/10/09 στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ι. Τέντε, φάκελο με σχετικά στοιχεία της υπόθεση.

(κάντε κλίκ για να διαβάσετε την ανακοίνωση
http://www.yptp.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3021&Itemid=405&lang=).

Η δικαίωση του άτυχου Πακιστανου αλλά και του Γ.Παπανδρέου που επέμενε μαζί με τον κ.Χρυσοχοίδη ήρθε την επόμενη μέρα. Η δευτερη εξέταση για λογαριασμό της οργάνωσης απορρίπτει τον ισχυρισμό του πνευμονικού οιδήματος και εντοπίζει κακώσεις, εκδορές και εγκαύματα. Η «εσκεμμένη ταρίχευση» της σορού μετά την πρώτη εξέταση για λογαριασμό της αστυνομίας αποτέλεσε εμπόδιο στη δεύτερη εξέταση, θα ακολουθήσει όμως και ιστολογική εξέταση, είπαν οι εκπρόσωποι της οργάνωσης.Και οι συκοφαντίες του ΛΑΟΣ συνεχίζονται!!


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: