Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος διχάζει το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του στο enikos.gr


 O Βενιζέλος μετα και την σημερινή του εμφάνιση στην νεα διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απέδειξε οτι τελικά είναι όμηρος των εκδοτικών συμφερόντων.Αφού μετά το MEGA του Μπόμπολα όπου όπως όλοι γνωρίζουμε ο Βενιζέλος έχει προνομιακή μεταχείρηση σήμερα τέτοια μεταχείρηση είχε και στο enikos.gr
 
Ουσιαστικά ο Βενιζέλος προσπαθώντας να γίνει και αυτός πρωθυπουργός πήρε σαφές αποστάσεις απο όλες τις επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου λες και αυτός δεν ήταν στην κυβέρνηση τότε. 
 
Πρέπει να έχει κοντή μνήμη ο Βενιζέλος διότι πήγε σε έναν δημοσιογράφο ο οποίος δεν είχε πάρει χαμπάρι τις λαμογιές που γινόντουσαν στο ΑΛΤΕΡ με αποτέλεσμα να κλέισει το τηλεοπτικό κανάλι και να βρεθούν  πολλοί εργαζόμενοι στο δρόμο.
 
Δηλαδή να ξεχάσουμε την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που είχε διατάξει πριν από λίγο καιρό ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρηγόρης  Πεπόνης, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν πράγματι έγιναν παράνομες χρηματοδοτήσεις σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η εντολή του εισαγγελέα βασίζονταν στις καταγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ  κατά την ομιλία του στους βουλευτές, όπου είπε επί λέξει: «δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε κανάλι που χρωστάει 500 εκ. ευρώ και να μην χρηματοδοτούν τις μικρές επιχειρήσεις...»

Ήτανε ξεάθαρο οτι το απόσπασμα της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου «φωτογράφιζε» τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, και την τότε έρευνα που αφορά την έκδοση μη νόμιμων τιμολογίων.

 Ο Βενιζέλος δεν το κατάλαβε ακόμα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: