Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ιφικράτης Αμυράς:Το νεο μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ που ονειρεύεται εμφύλιο πόλεμο.

Για κάποιους όταν δούνε το βίντεο ίσως προκαλέσει σόκ αλλα για κάποιους αλλους ήτανε αναμενόμενο.Μιλάμε για το νεο επαναστατικό μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Ιφικράτη Αμυρά, ο οποίος σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.


Ουσιαστικά μιλάει για εμφύλιο πόλεμο το νεο μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαίου ήτανε να κατέβει και ως υποψήφιος στην Α' Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος το ονομά του φιγουράρει ακριβώς μετά απο αυτό του Τσίπρα αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε το ονομά του στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αντίθεση με τον κ. Ιφικράτη Αμυρά όπου στην προσωπική του σελίδα το έκανε σημαία.Τελικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουνε τέτοιες απόψεις τι διαφορά μπορεί να έχουνε απο τους Χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου?Καμμία.Και οι δυο το ίδιο είναι.

- Προσωπικό site του κ.Αμυρά όπου αναφέρεται η υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ
 
- Ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος όπου αναφέρονται οι λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α'Αθ'ηνας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο γραφικός Ιφικράτης Αλμυράς χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ενεργούμενο των απογόνων της αστικής τάξης που κάλεσαν τους Εγγλέζους κατά την διάρκεια του εμφυλίου να σφάξουν τον ελληνικό λαό….η ΝΔ και οι φασιστικές συνιστώσες της και σε διαπλοκή με ξένα κέντρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην απόπειρα να παραδώσουν την χώρα και την δημοκρατία στις «αγορές»?

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv του Ιφικράτη Αλμυρά
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7v-qiM3nk4

Όποιος από τους γκαφατζήδες της ΝΔ βρει ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που να αναγράφεται το όνομα του Ιφικράτη Αμυρά θα κερδίσει ένα κουτί από τα ληγμένα που πίνει κι ο Μιχελάκης!