Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει νοθεία στην Αναθεώρηση του Συντάγματος


Το ΠΑΣΟΚ σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε ότι πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη νοθεία στη τελική ψηφοφορία για την αναθεώρηση του Συντάγματος στην Ολομέλεια της Βουλής, με καταστροφή και αντικατάσταση των ψηφοδελτίων. Η απροκάλυπτη νοθεία καταγράφηκε με αδιάψευστη εικόνα, αλλά και ήχο, από τις κάμερες της Bουλής. Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα κοινοβουλευτιής τάξης, ένα ζήτημα θεσμών, εν τέλει ένα ζήτημα Δημοκρατίας. Ένα ζήτημα το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τον αυταρχισμό και την αυθαιρεσία αυτής της κυβέρνησης, απέναντι στους θεσμούς, όπως και απέναντι στον πολίτη, στην οικονομία, στην καθημερινότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://link.brightcove.com/services/link/bcpid422687732/bctid1766122176


Το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει μετά την αποκάλυψη της νοθείας στο άρθρο 24, καταγγέλλοντας τη διαδικασία και προτείνοντας την επανέναρξη της για μια προοδευτική αναθεωρητική πρωτοβουλία στη βάση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης. Στη διαδικασία συμμετείχε η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης.


Πηγή:ΠΑΣΟΚ


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: