Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Το 2006 μας έλεγε ψέμματα ο κ.Μαρκογιαννάκης,το 2009 μας ξαναλέει ψέμματα!


Στις αρχές Ιανουαρίου του 2006 ο τότε και πάλι υφυπουργός δημοσίας τάξης κ.Μαρκογιαννάκης είχε αποπεμφθεί απο την κυβέρνηση του Καραμανλή.Ήτανε ο Νο36 που είχε αποπεμφθεί αλλλά και ο τρίτος μέχρι τότε που είχε φύγει νύχτα απο την κυβέρνηση.

Κατά την διάρκεια επισκεψής του στην Τοπική οργάνωση της ΝΔ στο Καστέλλι Κισσάμου είχε χαρακτηρίσει τον τότε εισαγγελέα <ανόητο> και <αγράμματο>,καταλογίζοντάς του ενέργειες τις οποίες εκμεταλέυονταν τα ΜΜΕ και δημιουργούσαν πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Οι τότε μάταιες προσπάθειες του για να διαψεύσει αυτά που είπε καταρίφθηκαν απο την φωτογραφία του αλλά και την κασέτα τα οποία παίχτηκαν πολλές φορές σε ολα τα ΜΜΕ.

Πρίν λίγες μέρες στο λιμάνι του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου καλοσωρίστηκε απο τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί λόγω των αγροτών με χημικά και δακρυγόνα.
Το πρωτοφανές φυσικά είναι η ασέβεια που επέδειξαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ κατα του πολιτειακού θεσμού που αντιπρωσωπεύει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτευσης.

Πάλι όμως ο κ.Μαρκογιαννάκης έλεγε ψέμματα υποστηρίζοντας οτι τα χημικά είχανε πέσει 10 λεπτά πριν φτάσει ο Γ.Παπανδρέου στο λιμάνι. Τα βίντεο τον διαψεύσανε πάλι για την στάση των ΜΑΤ τα οποία και πάλι παίχτηκαν σε ολα τα ΜΜΕ.

Και είναι απορίας άξιον πως η κυβέρνηση δεν καταδίκασε όσους ευθύνονταν για αυτή την κατάσταση αλλά και να καταλογίσει τις ευθύνες.
Αλλά τι να περιμένει κάποιος απο μια κυβέρνηση που εχει χάσει τον ελεγχο και ανατρέχει στις πιο μαυρες μεθόδους της παράταξης που αντιπροσωπευει.Το ψέμα και την υποκρισία!!!!


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: