Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Και τον "Αυτοκινητόδρομο Αιγάιου" έδωσε ο Σουφλιάς στην οικογένεια Μπόμπολα το 2007.


 
 
Είναι σίγουρο οτι στην κόντρα των "καραγκιόζηδων" Πρετεντέρη και Τζαβάρα αρκετοί πολίτες θα ταυτίστηκαν με τον κ.Τζαβάρα.Ουσιαστικά εξέφρασε την οργή αρκετών πολιτών απέναντι στον κ.Πρετεντέρη για τις διαχρονικές απόψείς του σε αρκετά θέματα.Πολίτες που δεν ανήκουν αποκλειστικά στην παράταξη της ΝΔ αλλά και αρκετούς που ανήκουν στις άλλες παρατάξεις.

Αυτό που έκανε η ΝΔ με την παρουσία του κ.Τζαβάρα στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι να στοχοποιήσει μέσω του κ.Πρετεντέρη τα συμφέροντα της οικογένειας Μπόμπολα που ελέγχει και αυτό το Μ.Μ.Ε. έτσι ώστε να δείξει οτι είναι απέναντι στα οικονομικά συμφέροντα και δεν εξαρτάται απο αυτά.Όπως είχε γίνει και το 2004 που έλεγε τα ίδια στον Μπαιρακτάρη ο κ.Καραμανλής.


Αυτός όμως δεν είναι τρόπος αντίδρασης στα οικονομικά συμφέροντα.Διότι εσκεμμένα η Ν.Δ. και ο κ.Σαμαράς ξεχνάνε οτι το 2007 ήτανε χέρι-χέρι μαζί με την οικογένεια Μπόμπολα.Με την οικογένεια Μπόμπολα υπέγραφε ο κ.Σουφλιάς την μια μετά την άλλη σύμβαση παραχώρησης των νέων αυτοκινητόδρομων.
Σήμερα δημοσιεύουμε τις υπογραφές των κ.Σουφλιά και κ.Μπόμπολα για την σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού Δημοσίου στην εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου".Αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι μας οτι ο κ.Σουφλιάς, με την αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση που υπέγραψε με την παραχωρησιούχο κοινοπραξία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.” παραχώρησε τα δικαιώματα είσπραξης των διοδίων και της αύξησής τους από την ημέρα της εγκατάστασης του αναδόχου και όχι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα έργα.Γεγονός πρωτοφανές για τα Ευρωπαικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: