Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τα ψέμματα του ΔΟΛ και η αλήθεια του Παπανδρέου.

 
 Τελικά, ως φαίνεται, στις προηγμένες δημοκρατίες σαν αυτή που μας επιβάλει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και ο κ.Ψυχάρης ,δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο για έναν δήθεν ανεξάρτητο όμιλο Μ.Μ.Ε., από το να κάνει το λειτούργημα της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης. Ουδέποτε στα ελληνικά πολιτικά χρονικά υπήρξε άλλος αρχηγός κόμματος σαν τον Γιώργο Παπανδρέου που να κατονομάζει με στοιχεία την διαφθορά και την διαπλοκή που υπάρχει στον ΔΟΛ του κ.Ψυχάρη ο οποίος σημειωτέον υποτίθεται οτι στηρίζει την κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ.

Είναι πασιφανές πλέον οτι οι πολίτες έχουνε καταλάβει τον καταστροφικό ρόλο του ΔΟΛ τόσα χρόνια. Με αμηχανία και εκνευρισμό προσπαθούν μέσα απο τις εφημερίδες που ελέγχουν δηλαδή "Το ΒΗΜΑ" και "Τα ΝΕΑ" αλλά και το MEGA με το γνωστο δήθεν αντικειμενικό δημοσιογραφικό επιτελείο να δικαιολογήσουν την στάση τους.

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου η ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ χαρακτήριζε άτοπες και ανακριβείς τις δηλώσεις Παπανδρέου.(http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4685293)
Την επόμενη μέρα στην ανάρτηση που κάνανε φάνηκε μεγαλύτερος ο εκνευρισμός τους και η αμηχανία τους διότι αποκαλύφθηκε η πραγματική αλήθεια.Αλλά ας δούμε τι γράφουνε:(http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4685438)
"Δημοσιογραφικές πηγές αναφερόμενες στους ισχυρισμούς Παπανδρέου παρατηρούσαν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προφανώς βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση όσον αφορά τα πραγματικά περιστατικά και επεσήμαιναν τα ακόλουθα:
1. Η αποκάλυψη για τον επικείμενο γάμο Εθνικής - Alpha έγινε στις 18.2.2011 και από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίστηκε ως γεγονός μεγάλης πολιτικής και οικονομικής σημασίας για τη χώρα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις του ΔΟΛ (in.gr, TA NEA online, TO ΒΗΜΑ online). Tην επομένη εξάλλου αποτέλεσε κεντρικό θέμα στα «ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου με ιδιαίτερα ευνοϊκά σχόλια.
2. Η υποβολή του αιτήματος για το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ (σημειωτέον ότι η Εθνική είχε δανειοδοτήσει τον ΔΟΛ με άλλο δάνειο 19 εκατ. ευρώ με εμπράγματη εγγύηση την έδρα του οργανισμού επί της οδού Μιχαλακοπούλου, το οποίο είχε αποτιμηθεί 35 εκατ. ευρώ) υποβλήθηκε στον διοικητή της Εθνικής έναν μήνα αργότερα, τον Μάρτιο του 2011, και αφού είχε ήδη ναυαγήσει η συγχώνευση των δύο τραπεζών."
 
Την περίοδο που ζητησε το δάνειο ο ΔΟΛ δηλαδή τον Μάρτιο του 2011 η εντυπη έκδοση του κυριακάτικου Βήματος στις 20 Μαρτίου είχε πρωτοσέλιδο με τίτλο "Διπλό παιχνίδι της Morgan Stanley με ALPHA-Εθνική" και τον κ.Ψυχάρη στο άρθρο του να μιλάει για μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο και να χτυπάει την Εθνική τράπεζα.
 
Τυχαίο? Δεν νομίζω!
 
Η αλήθεια είναι όπως την είπε ο Γιώργος Παπανδρέου δηλαδή ο κ.Ψυχάρης του ζήτησε να παρέμβει έτσι ώστε να πάρει το δάνειο ο ΔΟΛ,ο Παπανδρέου του αρνήθηκε και τον έστειλε στον κ.Ταμβακάκη και ως αντίποινα ο κ.Ψυχάρης βρήκε το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο το οποίο περιέργως δεν ασχολείται κανένας μέχρι σήμερα.
 
Διότι πως είναι δυνατόν ο κ.Ψυχάρης να μιλάει οτι ο γάμος Εθνικής-ALPHA αντιμετωπίστηκε απο τον ΔΟΛ με ευνοικά σχόλια και όταν διαπίστωσε ο κ.Ψυχάρης οτι δεν θα πάρει το δάνειο τότε τα σχόλια γίνανε δυσμενή και μάλιστα ο κ.Ψυχάρης ανακάλυψε και ένα σκάνδαλο το οποίο δεν υπάρχει. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: