Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Ο εγκέφαλος της σπέιρας εκβιαστών στην Θεσσαλονίκη ήτανε υποψήφιος με το ΛΑΟΣ και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των τοκογλύφων- εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, ο Μάρκος Καραμπέρης, δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο- το αντίθετο.

Έχει διαπρέψει ως επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, χωρίς ωστόσο να δίνει το καλό παράδειγμα του αυτοδημιούργητου.Στην Θεσσαλονίκη έμπλεξε με τον «Καραμπέρη» έλεγαν συχνά, στην Τσιμισκή, στην Αριστοτέλους και στην Εγνατία, για ανθρώπους επιχειρηματίες και μη  που βρέθηκαν σε ανάγκη και έκαναν το λάθος να ζητήσουν χρήματα από τοκογλύφους. Με δυο λόγια, αν ήσουν πνιγμένος για λεφτά, ήξερες που θα απευθυνθείς- εξ ου και η Lamporghini στο γκαράζ του Καραμπέρη, εξ ου και οι γυναικάρες και η μεγάλη ζωή.

O Καραμπέρης Μάρκος , του Θωμά και της Σμαρώς, κατηγορείται για α) συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων της εκβίασης και τοκογλυφίας, β) εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, γ) τοκογλυφία κατ’ επάγγελμα, δ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα, εντός πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης ε) παράνομη κατοχή όπλου, οπλοφορία, οπλοχρησία.


Ένας από τους ελάχιστους που δεν το είχε ακούσει, φαίνεται ότι ήταν ο… τα πάντα γνωρίζων για όλα Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον λόγο αυτό προφανώς ο Μάρκος Καραμπέρης ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο Νομό Ημαθίας. Και για λογους σαν αυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος μαζί με το ΛΑΟΣ και τον κ.Καρατζαφέρη ήτανε υποστηρικτής του ηγούμενου Εφραίμ για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου.


Αυτό που σε κάνει να θυμώνεις περισσότερο είναι οτι το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου και ο συνδυασμός του επαγγελόταν «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις».

Είναι ευκαιρία για τον κ.Βελόπουλο αντί να μας πουλάει βιβλία για το πως θα βγάλουμε λεφτά μέσα στην κρίση στο ΚΟΝΤΡΑ channel να μας πεί πως είναι να έχεις συνεργάτη τον μεγαλύτερο εκβιαστή της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: