Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ρε παιδιά θα έχουμε πολλά λεφτά όλοι με την δραχμή!!

 Nα θυμηθούμε οτι μόλις πρίν λίγες ημερές ο Στρατούλης είχε αποκαλύψει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη παίρνοντας τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες.Είχε πει τότε: Τεχνικά και οικονομικά, αν πείτε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, τη διαδικασία με τις τράπεζες πώς θα τη στήσετε; Αν βγούμε από το μνημόνιο, οι τράπεζες θα είναι άδεια θησαυροφυλάκια.

Στρατούλης <<Δεν θα είναι άδεια θησαυροφυλάκια. Οι τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δις σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών>>.

Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών.

Στρατουλης <<Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας>>. 
Σήμερα ο κ.Γλέζος μίλησε για υποχρεωτικά δάνεια για εισοδήματα απο 20.000 ευρώ και πάνω κάτι το οποίο γίνονταν σε περίοδους πολέμου.Αλλά πέρα απο αυτό για να πάμε και στην ουσία γιατί αρκετά ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις ζωές των πολιτών.Αυτές οι τρομέρες ιδέες που έχουνε εκέι στην Κουμουνδούρου με τι νόμισμα θα τις εφαρμόσουν?Με το Ευρώ δεν νομίζω,με την δραχμή που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται σίγουρα.
 Και επι την ευκαιρία η ισοτιμια Ευρώ δραχμής δεν είναι 340,75 δραχμές σύμφωνα με άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Το ποντικι".Στις 1530 δραχμές την υπολογίζει η JP Morgan σήμερα .
 Αλλά πέρα απο αυτό,γιατί κ.Γλέζο ο πολίτης που βγάζει 21.000Ευρώ ή για να το κάνουμε στο νόμισμα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ 21.000Ευρώ χ 1530 δραχμές=32.130.000δραχμές θα πρέπει να συνεχίζει να πληρώνει τους φοροφυγάδες.Ρε παιδιά θα έχουμε πολλά λεφτά όλοι με την δραχμή!!Και όταν λέμε όλοι εννούμε όλοι!!Με τον ΣΥΡΙΖΑ σωθήκαμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: