Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ κάτι πολύ γνωστό στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



Προχθές το βράδυ στα Εξάρχεια προπηλακίστηκε ο κ.Βαρουφάκης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάσανε αυτήν την ενέργεια των 30 αυτών ατόμων. Μάλιστα σε δηλωσεις διαφόρων υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ,απευθυνόμενοι στον κ.Βαρουφάκη μιλάνε για φασιστική ενέργεια.

Με την ευκαιρία αυτή είναι καλό για όλους μας να θυμηθούμε την πολλή πρόσφατη ιστορία των προπηλακισμών και ποιός ήτανε ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τότε.

Κατά την διάρκεια ομιλίας της κ.Διαμαντοπούλου τον Απρίλιο του 2012 ,σε επιστήμονες σε ταβέρνα της Καισαριανής, 30 άτομα με επικεφαλής την πρώην αντιδήμαρχο Μαριάννα Κραουνάκη(στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και άρχισαν τους προπηλακισμούς, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πρώην υπουργού Ανάπτυξης.
Η ομιλία ολοκληρώθηκε ωστόσο κανονικά και στη συνέχεια η πρώην υπουργός αποχώρησε εν μέσω συνθημάτων και προπηλακισμών.

Λίγη ώρα αργότερα, έγραψε στο Twitter της: «Ήμουν σε εκδήλωση τουλάχιστον 150 πανεπιστημιακών και ανθρώπων της τέχνης στην Καισαριανή, η οποία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα. Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, απ' όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία».


Για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: