Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πρόσληψη μετακλητών δημοσιογράφων με 2.250 Ευρώ τον μήνα!!!!

 
Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, συστήνονται επιπλέον δύο θέσεις για δημοσιογράφους στο υπουργείο Εσωτερικών με μισθό 2.600 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες εβδομάδες, με άλλη ρύθμιση, είχαν συσταθεί άλλες δύο θέσεις για δημοσιογράφους, που κρίθηκε όμως ότι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των αναπληρωτών υπουργών για την Δημόσια Διοίκηση και την Προστασία του Πολίτη. Πλέον, με τη νέα διάταξη, ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο κ. Νίκος Τόσκας θα απασχολούν από δύο δημοσιογράφους στα πολιτικά τους γραφεία. Σύμφωνα, δε, με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το κόστος για την πληρωμή των δύο δημοσιογράφων ανέρχεται σε 63.000 ευρώ το χρόνο, που σημαίνει περί τα 2.600 ευρώ το μήνα.

www.dikaiologitika.gr

Την ώρα που διαβάζουμε και ακούμε ρεπορτάζ που αφορούν το νεο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο και αναφέρουν τον φόρο που θα πληρώσουνε μισθωτοί με εισόδημα 20 και 25 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο,έχουμε απο σήμερα δυο (2) μετακλητους δημοσιογράφους στο Γραφείο Τύπου του κ.Τόσκα και κ.Βερναρδάκη,με κόστος 31.500 Ευρώ ο καθένας τον χρόνο.

Είναι τιμητικό για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται Αριστερό να δικαιολογεί τέτοιες προσλήψεις στην λογική οτι "...εμείς προσλάβαμε λιγότερους!!!!"?

Σίγουρα οχι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: