Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι οριστικοί υπερθεματιστές οι 4 που δώσανε τα περισσότερα λεφτά.


 Μετά την ανακάλυψη του "Βοσκοτόπι TV" του υπερθεματιστή κ.Καλογρίτσα ,η κυβέρνηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προσπαθώντας να κρύψουνε την πραγματικότητα μιλάνε σήμερα οτι είναι προσωρινοί υπερθεματιστές αυτοί που πήρανε τις 4 τηλεοπτικές άδειες του Νίκου Παππά και όχι οριστικοί οπότε εκρεμμεί ο έλεγχος τους και όποιος βρεθεί με κάποιο πρόβλημα τότε η τηλεοπτική άδεια θα πάει στον επόμενο. Ο έλεγχος τους όμως έχει γίνει απο την κυβέρνηση για να μπορέσουνε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
 
 Η Θεανώ Φωτίου μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον REAL FM και σε ερώτηση σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε από την πενταμελή επιτροπή που έλεγξε τα πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, ανέφερε: « Οι τέσσερις δεν είναι προσωρινοί υπερθεματιστές; Ελέγχεται το πόθεν έσχες τους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν έχει νόμιμα τα χρήματα που δήλωσε ότι έχει στο πόθεν έσχες, εκπίπτει και πάει ο επόμενος».

Το βράδυ όμως οπου τελείωσε ο διαγωνισμός, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης κ.Κρέτσος  εξέδωσε μια απόφαση όπου ορίζονται συγκεκριμένα ως οριστικοί υπερθεματιστές οι επιχειρηματίες που δώσανε τα περισσότερα λεφτά διότι τα λεφτά μετράνε στον ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.


 
Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%A62%CE%9E465%CE%99%CE%A7%CE%A6-9%CE%91%CE%9B?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: