Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η διάταξη για τον αριθμό 4 των τηλεοπτικών αδειών είναι μέσα σε νόμο για τις εμπορευματικές μεταφορές μεταξυ Ελλάδας και Λευκορωσίας.


 Κι όμως η διάταξη όπου ορίζεται ο αριθμός 4 των τηλεοπτικών αδειών είναι μέσα στον νόμο για την κύρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για τις διεθνείς οδικές επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές.

Φυσικά κάποιος θα μπορούσε να πεί οτι αυτή είναι μια συνηθισμένη πρακτική. Ομως το γεγονός οτι ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είναι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών βρίσκεται μέσα σε μια συμφωνία δυο κρατών δείχνει τουλάχιστον μια προχειρότητα και βιασύνη έτσι ώστε να μπορέσει η κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να περάσουνε τον νόμο.
Και όχι μόνο αυτό,αλλά για κάποιον μελλοντικά που θα ήθελε να βρεί την διάταξη αυτή ,σίγουρα θα ήτανε πάρα πολύ δύσκολο.
 
 
Στο Τρίτο άρθρο του νόμου 4367/2016 για τις εμπορευματικές μεταφορές αναφέρετε  ο περιβόητος αριθμός 4 για τις τηλεοπτικές άδειες του καναλάρχη κ.Παππά.

Επειδή όμως αυτή η διάταξη είναι η αρχή του τέλους του ΣΥΡΙΖΑ και των μύθων που καλλιέργησε για δήθεν τάξη του τηλεοπτικού πεδίου απο μια κατ'όνομα μόνο Αριστερή κυβέρνηση παραθέτουμε και το παρακάτω Link για όσους δύσπιστους ακόμη υπάρχουν.
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFHp_31M9ESQXdtvSoClrL8rzyE3xwSGuPtIl9LGdkF53UIxsx942CdyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijB-raJO59VFlVGDPtt6z8PP3UboCCdiKp6G9byVReGDu





Δεν υπάρχουν σχόλια: