Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Μέχρι το επόμενο ψέμα του...........,η Θάσος κάηκε όμως!!!!


Αλλο ένα "βοθροκάναλο" - όπως λέει και και ο υπουργός Υγείας κ.Πολάκης - κατέγραψε την αγωνία ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στη Θάσο που απειλούσε οικισμούς . Ο βουλευτής Δημήτρης Εμμανουηλίδης, προσπαθούσε να εντοπίσει στο τηλέφωνο κάποιον υπουργό όπως δείχνει το βίντεο του Center TV, προκειμένου να στείλει ενισχύσεις για την καάσβεση της πυρκαγιάς.
«Αυτή η στιγμή η Θάσος καίγεται, μεταβιβάστε το στον υπουργό, είναι εκεί ο Νίκος Τόσκας και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ό,τι διαθέσιμες δυνάμεις υπάρχουν από αέρος να σταλούν», έλεγε ο βουλευτής στο τηλέφωνο, αλλά του είπαν να περιμένει.
«Η φωτιά δεν περιμένει κοπελιά μου… Δεν είναι αρκετές να σταλούν όσες δυνάμεις μπορούν να διατεθούν για να μην καεί ολοσχερώς το νησί, απειλούνται ανθρώπινες ζωές», απάντησε ο κ. Εμμανουηλίδης, αλλά και πάλι του είπαν να επικοινωνήσει ξανά μετά από τις 3 μ.μ.
«Μετά τις 3 να γίνει η επικοινωνία; Ρε παιδιά σοβαρολογούμε τώρα; Καιγόμαστε σας λέμε», αντέδρασε εκείνος χωρίς αποτέλεσμα,δείτε το βίντεο.

Η δημοσιογράφος κ.Ιατρού απο τον ΣΚΑΙ ρώτησε τον κ.Τσίπρα για τον βουλευτή της κοινοβουλευτικής του ομάδας και η απαντησή του ήτανε οτι ο κ. Εμμανουηλίδης τηλεφωνούσε σε... λάθος υπουργείο!
Χαρακτηριστικά είπε ο πρωθυπουργός: "Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε στο υπουργείο όχι το άμεσο υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν παίρνετε σε άλλο υπουργείο, είσαστε αντιμέτωποι με το δαίμονα της γραφειοκρατίας".


Μπορεί να μας λέει ο κ.Τσίπρας οτι μπορεί να φταίει η γραφειοκρατία αλλά πως να τον πιστέψει κανείς αφού η κοινή λογική μας δείχνει οτι πάλι ψέμματα λέει.
 Πως είναι δυνατόν ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας κ.Κουρουμπλής να μην έχει καμμία αρμοδιότητα για την κατάσβεση των φωτιών στην Ελλαδα. Οταν μάλιστα ένας απο τους σημαντικούς παράγοντες για την κατάσβεση μιας φωτιάς είναι οι Δημοτικοί υπάλληλοι και τα βυτιοφόρα των εκάστοτε Δήμων.

Μέχρι το επόμενο ψέμα του...........


Δεν υπάρχουν σχόλια: