Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Ο γνωστός δημοσιογράφος του MEGA Π.Τσίμας εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ!!


Ο γνωστός δημοσιογράφος του MEGA Π.Τσίμας σκέφτεται καταρχήν θετικά να αναλάβει επιτελικό ρόλο σε μια νέα σύσταση ομίλου ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ο ίδιος δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία θέλει να βοηθήσει έναν χώρο που έχει πραγματική ανάγκη, εννοώντας την Αριστερά φυσικά.
Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Θ.Ρουσόπουλος όταν αποχώρησε και αυτός από το MEGA για να γίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Από τις κινήσεις των δύο τηλεοπτικών δημοσιογράφων επιβεβαιώνεται τελικά ότι η τηλεοπτική δημοσιογραφία έχει έντονο πολιτικό χρώμα. Εξ ορισμού αυτό δεν είναι μεμπτό αλλά όταν επικαλούνται την αντικειμενικότητα τους στον πολιτικό τους σχολιασμό τότε αυτό είναι υποκριτικό. Όπως ο Π.Τσίμας όπου στις αναφορές του στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ.Παπανδρέου είναι τις περισσότερες φορές αρνητικός. Η πλειοψηφία του συνόλου των τηλεθεατών και ιδιαίτερα των φίλων του ΠΑΣΟΚ που παρακολουθούν ειδήσεις στο MEGA θα πίστευαν ότι έμμεσα υποστηρίζει τον Ε.Βενιζέλο άλλα τα φαινόμενα απατούν.

Καλό θα ήτανε να αναρωτηθούνε οι υποστηρικτές του Ε.Βενιζέλου όταν ακούγανε τον αρνητικό τις περισσότερες φορές σχολιασμό του Π.Τσίμα για το ΠΑΣΟΚ γενικά αλλά και τον Γ.Παπανδρέου αν ακούγανε μια αντικειμενική προσέγγιση της πολιτικής κατάστασης του ΠΑΣΟΚ ή τελικά όπως αποδεικνύεται μια υποκειμενική προσέγγιση υποστηρίζοντας το κόμμα που τελικά ανήκει δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ.



Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: