Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τους κόψανε το επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου και οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ στείλανε εξώδικο.


 Είναι προφανές εδώ και καιρό οτι υπάρχουν συνδικαλιστές που συμπεριφέρονται με προκλητικό τρόπο ιδιαίτερα απέναντι στα κοινωνικά στρώματα τα οποία δοκιμάζονται σήμερα λόγω της κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό η ΟΜΕ-ΟΤΕ απέστειλε εξώδικο στη διοίκηση του ΟΤΕ, ζητώντας να ανακληθεί η εφαρμογή των 40 ωρών εργασίας εβδομαδιαίως που καθιέρωσε η διοίκηση από την 1 Μαρτίου του 2011.

Οι συνδικαλιστές όμως δεν σταμάτησαν τις προκλήσεις τους.Συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάργηση του επιδόματος προθέρμανσης των υπηρεσιακών οχημάτων που λάμβαναν οι τεχνικοί, το οποίο επίσης καταργήθηκε. Παράλληλα
η ΟΜΕ - ΟΤΕ προειδοποιεί και με υποβολή προσωπικών μηνύσεων κατά των μελών της διοίκησης σε περίπτωση που δεν ανακληθούν οι συγκεκριμένες περικοπές

Τα προνόμια αυτά τα οποία πληρωνόνται ακόμη και σήμερα απο τους Έλληνες πολίτες είναι ιδιαίτερα προκλητικά.Ουσιαστικά επιβεβαιώνει την γνωστή φράση του Πάγκαλου "Μαζί τα φάγαμε".Απο την μια πλευρά οι συνδικαλιστές ανταποκρινόμενοι σε ένα άθλιο πολιτικό πελατειακό σύστημα προσφέρανε την ψήφο τους στο εκάστοτε κόμμα εξουσίας με αντάλλαγμα τα απαράδεκτα προνόμια. 

Ας ελπίσουμε οτι αυτή η κρίση θα μπορέσει να διορθώσει όλες αυτές τις αδικίες εις βάρος των πολιτών που δεν είχανε κονέ στα κόμματα εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: