Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Για "εταιρεία δολοφόνων" Εφραίμ και Ρουσόπουλου μιλούσε το 2008 ο Καρατζαφέρης αλλά το 2011 τα ξέχασε!




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχίζοντας την τυχοδιωκτική του πολιτική έκανε δηλώσεις συμπαράστασης στον "προφυλακισμένο" ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.Σύμφωνα με την δηλωσή του ο ηγούμενος Εφραίμ είναι προφυλακισμένος λόγω εσωτερικών και εξωτερικών σκοπιμοτήτων αλλά και μιας επηρεασμένης δικαιοσύνης κατά του Εφραίμ.

Αλλά όμως έλεγε κατα την περιόδο που προέκυψε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.Αλλά τότε προσπαθούσε να μπεί στην κεντροδεξιά πολυκατοικία αλλά σήμερα έχει και διαμέρισμα και θέλει να το κρατήσει.

Διότι στις 17/09/2008 ο κ.Καρατζαφέρης στο τότε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τους δημοσιογράφους Ρίτσα Μπιζόγλη,Γιώργο Κύρτσο,Δήμο Βερύκιο και Αντώνη Σρόιτερ άλλα έλεγε.
Οχι μόνο κατηγορούσε τον τότε εκπροσωπο τύπου της Κυβέρνησης Καραμανλή τον κ.Ρουσόπουλο αλλά πήγαινε ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για "εταιρεία δολοφόνων" σε οτι αφορά τον ηγούμενο Εφραίμ και Αρσένιο μαζί με τον κ.Ρουσόπουλο.




Αλήθεια ο κ.Γεωργιάδης που ζήτησε την παραίτηση του κ.Πεταλωτή διότι είναι μείζον πολιτικό ζήτημα θα ξέχασε μαλλον τις δηλώσεις του κ.Καρατζαφέρη.Φαίνεται οτι εκεί στο ΛΑΟΣ έχουνε γενικά πολύ κοντή μνήμη, κατι όμως που ευτυχώς δεν έχουνε οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: