Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιροσκόπος πολιτικός κ.Καρατζαφέρης!!

 
Την δημοκρατική απόφαση του κ.Παπανδρέου να πάει σε δημοψήφισμα η απόφαση της Ευρωπαικής Συνόδου της 26ης Οκτωβρίου είχε χαρακτηριστεί απο τον κ.Καρατζαφέρη ως μια τυχοδιωκτική πολιτική του Παπανδρέου. Μάλιστα ο κ.Καρατζαφέρης ως πολύς καλός γνώστης των MEDIA έλεγε οτι το πρόβλημα της χώρας ήταν αποκλειστικά ο κ.Παπανδρέου και η πολιτική του.(http://www.neolaialaos.gr/2011/10/31/news/17716/)

Κάποιος θα υποστήριζε οτι ίσως ο πραγματικός του σκοπός ήτανε να κυβερνήσει και τελικά τα κατάφερε. Αλλά αυτό που δεν είχε υπολογίσει είναι οτι έξω απο τον χορό λές οτι σου κατέβει αλλά όταν είσαι μέσα στον χορό τότε λές αλλά και κάνεις πράγματα τα οποία πρίν λίγο καιρό τα κατηγορούσες.


Αναφερόμαστε στην πρόταση που πρότεινε ο κ.Καρατζαφέρης για την νέα συνθήκη ένα μήνα μετά. Και τι πρότεινε? Την ίδια "τυχοδιωκτική πρόταση" του κ.Παπανδρέου που κατηγορούσε πρίν απο λίγες ημέρες δηλαδή το δημοψήφισμα.(http://www.neolaialaos.gr/2011/12/09/news/24869/)
Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί το δημοψήφισμα του κ.Καρατζαφέρη δεν θα βαλει σε δίλημα τους Έλληνες πολίτες για τον αν τελικά θα παραμείνει η χώρα στο Ευρώ όταν διακυβεύεται ουσιαστικά το ίδιο πράγμα όπως στην πρόταση δημοψηφίσματος του κ.Παπανδρέου.

Καιροσκοπισμός και η ανευθυνότητα του κ.Καρατζαφέρη είναι πράξεις με κοντά ποδάρια και η αποτυπωσή τους σύντομα θα φανεί στις κάλπες.

Καληνύχτα κ.Καρατζαφέρη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: