Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά ποιός είναι ο ψεύτης?

Τελικά ποιός είναι ο ψεύτης,ο Παπανδρέου ή ο Χρυσοχοίδης?Διότι σίγουρα κάποιος δεν μας έλεγε την αλήθεια τόσο καιρό.
 
Ο Χρυσοχοίδης κατηγόρησε τον κ.Παπανδρέου οτι ήτανε δικιά του προσωπική πολιτική αυτή που ακολουθήθηκε την τελευταία διετία και κατέστρεψε την χώρα. Ας προσπεράσουμε οτι ήτανε υπουργός με ομόφωνα υπουργικά συμβούλια και να πάμε στην ουσία.
 
Εσκεμμένα ξέχασε ο κ.Χρυσοχοίδης οτι αυτή η πολιτική ουσιαστικά επιβλήθηκε απο την Μέρκελ και τον Σαρκοζί και αναγκαστικά ακολούθησε ο Παπανδρέου.'Ητανε επιλογή ευθύνης έτσι ώστε η χώρα να γλιτώσει την χρεωκοπία κάτι το οποίο έχει γίνει μέχρι σήμερα .Εξάλου είναι η ίδια πολιτική την οποία ακολολουθούν και άλλες χώρες όπως η Ισπανία,η Πορτογαλλία,η Ιρλανδία.
 
Είναι η ίδια λάθος πολιτική που ακολούθησε και η Ιταλία όπου προχθές η Ιταλίδα τεχνοκράτης υπουργος Εργασίας ανακοίνωσε με κλάματα περικοπές και πάγωμα των συντάξεων για τους Ιταλούς πολίτες.Λέτε να τρελάθηκε και αυτή όπως και ο Παπανδρέου και πήρανε αυτά τα άδικα μέτρα? Υπήρχε άλλος τρόπος αποδεκτός απο τους Μέρκελ-Σαρκοζί τον οποίο δεν τον ακολούθησαν?
 
Τελικά μήπως πιάστηκαν κορόιδα οι ηγέτες των χωρών της Ιταλίας,Πορτογαλλίας,Ισπανίας,Ιρλανδίας και Ελλάδας και ο Χρυσοχοίδης είχε την λύση?
 
Όλα για τα ψηφαλάκια κ.Χρυσοχοίδη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: