Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Το Golden Hall του Ομίλου Λάτση παίρνει την θέση της Γ.Γ.Α. στο Κέντρο Τύπου με απόφαση της κυβέρνησης


Πρίν την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε δρομολογήσει τα Ολυμπιακά ακίνητα να αξιοποιηθούν προς όφελος της χώρας αλλά και της οικονομίας συνολικά.Σε αυτό το πλαίσιο ήτανε το Ολυμπιακό ακίνητο του Γραφειού Τυπου των Ολυμπιακών αγώνων

(Κάντε κλίκ για να διαβάστε όλοκληρο το πλαίσιο αξιοποίησης των Ολυμπιακών ακινήτων http://www.pasok.gr/portal/gr//24555/7/7/1/showdoc.html).


Έκει προβλεπότανε να μεταστεγαστεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία βρίσκεται τώρα στην Λεωφόρο Κηφισίας. Να υπενθυμίσουμε οτι σε αυτό το πλαίσιο ήτανε και το Ολυμπιακό ακίνητο στο Ολυμπιακό Χωριό όπου η κυβέρνηση το δώρισε στην Μονή Βατοπεδίου. Σε αυτό το ακίνητο θα μεταστεγαζόταν το Υπουργείο Εργασίας.

Η κυβέρνηση όμως αποφάσισε να αξιοποιήσει το Γραφειού Τυπου των Ολυμπιακών αγώνων διαφορετικά υπογράφοντας σύμβαση μακροχρόνιας (40 χρόνια) μίσθωσης του χώρου με την εταιρεία LAMDA Development του Ομίλου Λάτση

(http://www.lamda-development.net/online/PlainText.aspx?MenuCategId=157&MenuModuleID=1&MenuModuleTable=Real_Resource&LevelNo=1&FirsttId=157), η οποία δύναται να ανανεωθεί κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των μερών, για χρονικό διάστημα έως και 6 χρόνια.


Εκεί δημιουργείται το νεο Golden Hall.Ουσιαστικά είναι ενα νέο εμπορικό κέντρο το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο δίμηνο.



Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: