Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ μας ζητάνε να πληρώσουμε το έλλειμα των 17εκατ.ευρώ(Δείτε τον αναλυτικό πίνακα)



Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς το Μετρό της Αθήνας θα παραμείνει και την Παρασκευή κλειστό, εξαιτίας της νέας σειράς κινητοποιήσεων που αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων σε αυτό.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται ως ένδειξη συμπαράστασης προς του 286 συμβασιούχους, οι οποίοι απειλούνται με απόλυση, καθώς δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.

Το μεσημέρι το ΔΣ των εργαζομένων αποφάσισαν νέα κινητοποίηση, η οποία δεν έχει τη μορφή 24ωρης απεργίας, αλλά επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, γεγονός που σημαίνει ότι οι συρμοί του μετρό για 3η κατά σειρά μέρα δεν θα βγουν από τα αμαξοστάσια.

Απο οτι φαίνεται οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν την αίσθηση οτι είναι αποκλειστικά δικό τους <<χωράφι>> και μπορούνε να κάνουνε οτι θέλουνε.Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι οτι δεν αντέχουν πλέον οι Έλληνες πολίτες να πληρώνουν τα ρουσφέτια τους καθώς και τα υπέρογκα επιδοματά τους. Διότι με αυτήν την ρουσφετολογική λογική του κ.Στυλιανίδη και των εργαζομένων της ΑΜΕΛ κατάφεραν να φτάσουν το έλλειμα της εταιρείας στα 17.000.000 Ευρώ.Ολά αυτά φυσικά αναφέρονται στο πόρισμα που είχε βγάλει ο Ε.Δ.Δ.κ.Ρακιντζής για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΜΕΛ.

Και όσο συνεχίζουν να προκαλούν οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ την κοινωνία,το πιο πιθανό είναι να τους πάρουνε με τις πετρες οι πολίτες αυτής της κονωνίας.

Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: