Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Την ώρα που το ΚΚΕ κάνει καταγγελίες για μισθούς πείνας,ζητάει 4 Ευρώ απο φτωχούς και ανέργους για το 36ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.



"....Στην απόφαση του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ καθορίζουμε με σαφήνεια: «Ολη μας η προσοχή συγκεντρώνεται στην εργατική, εργαζόμενη, άνεργη νεολαία, στους νέους και τις νέες της μαθητείας, στην ειδικευόμενη νεολαία, στα παιδιά των αυτοαπασχολούμενων φτωχών και της φτωχής αγροτιάς, γιατί η βάση είναι η εργατική δουλειά...». Στη Δυτική Αθήνα συγκεντρώνονται στην πλειοψηφία τους εργατικά, λαϊκά στρώματα. Νέοι εργάτες και νέες εργάτριες, άνεργοι και άνεργες, σπουδαστές και σπουδάστριες των ΙΕΚ, των ΕΠΑΛ, των ΕΠΑΣ, των σχολών του ΟΑΕΔ, μαθητές και μαθήτριες που κατάγονται από φτωχές λαϊκές οικογένειες, χιλιάδες μεταναστόπουλα......."


Με αυτό το βασικό κείμενο διαφημίζει το 360 φεστιβάλ της η ΚΝΕ. Ολους αυτούς που πιστεύει οτι εκπροσωπεί το ΚΚΕ τους παροτρύνει να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.Τους φτωχούς,τους άνεργους,τους εργάτες με τα πολύ χαμηλά μεροκόματα.



Σε όλους αυτούς το ΚΚΕ τους ζητάει να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ καταβάλοντας 4 Ευρώ. Σίγουρα κάποιος θα πεί οτι αυτό είναι θεμιτό έτσι ώστε να μπορέσει να υποστηριχτεί ένα τέτοιο Φεστιβάλ. Απο την άλλη όμως πως είναι δυνατόν να ζητάει το ΚΚΕ απο
τους φτωχούς,τους άνεργους και τους εργάτες 4 ευρώ?

Φαίνεται οτι στο ΚΚΕ υπάρχει έντονο το στοιχείο της επιχειραματικότητας,πράγμα που δεν συμβαδίζει με αυτά που υποστηρίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μα πιστευει κανεις οτι ενα τετοιο γεγονος δεν εχει εξοδα για να στηθει? ποιος θα τα πληρωσει αυτα? τα 4 ευρω ειναι τα λιγοτερα που θα μπορουσε να ζητησει. δεν ειναι θεμα επιχειρηματικοτητας ειναι θεμα επιβιωσης του ιδιου του θεσμου του φεστιβαλ. θα πας σε κατι ποιοτικο και θα πληρωσεις 4 ευρω. τοσα που θα πληρωσεις και για να πιεις μια μπυρα στο θυσειο.