Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Διαβάστε αναλυτικά τους μισθούς "πείνας" των εργαζομένων στην Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργείας.

Με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΑΜΕΛ κ.Σταματόπουλο να περιφέρεται στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας οτι «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, δεν σταματάμε» συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αθήνα.

Ο κ.Σταματόπουλος δίχως να υπολογίζει την ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίζει να προκαλεί.Απο την μια έχουμε μια απίστευτη ταλαιπωρία η οποία πλήτει κυρίως τους πολίτες που περνάνε δύσκολα οικονομικά και δεν μπορούνε να πάνε το πρωί στις δουλειές τους και αναγκάζονται να πληρώνουν ταξί.Απο την άλλη δεν έχει περάσει και πολύς καιρός απο το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζή για την κακοδιαχείρηση στην ΑΜΕΛ το οποίο αρκετά μέσα ενημέρωσης θυμηθήκανε πάλι σήμερα.

Και πρέπει να το θυμίσουμε και στον κ.Σταματόπουλο ο οποίος προκλητικά ζητά να επιστρέψουν άμεσα οι "απολυμένοι" εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ.Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά ξεκινώντας με τους δήθεν χαμηλούς μισθούς που επικαλείται οτι παίρνουν οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ.Ο παρακάτω πίνακας ο οποίος προέρχεται απο το πόρισμα διαψεύδει τον κΣταματόπουλο.
 
 

Αντιλαμβάνεστε οτι κάποιος μας λέει ψέμματα και αυτος είναι πάρα πολυ δύσκολο να είναι ο κ.Ρακιντζής.Οι μικτές αποδοχές των εργαζομένων στην ΑΜΕΛ είναι αρκετά μεγάλες και δεν είναι των 1200 Ευρώ που επικαλείται ο κ.Σταματόπουλος.Ο οδηγός συρμών ή ένας απλός τεχνίτης φτάνει κοντά στις 2.500 ευρώ μικτά.

Το ακόμη πιο προκλητικό όμως είναι η επιμονή του κ.Σταματόπουλου για την επαναπρόσληψη των 256 πρώην υπαλλήλων της ΑΜΕΛ οι οποίοι προσλήφθηκαν παράνομα στην εταιρεία σύμφωνα με το πόρισμα του κ.Ρακιντζή.Δείτε παρακάτω την λίστα απο το πόρισμα.
 
 
 
 

 Επιτέλους όλοι οι πολίτες που δεν είχανε το "κονέ" για να μπούνε στο Δημόσιο ζητάνε το αυτονόητο και αυτό είναι η αξιοκρατία.Και αυτή η κυβέρνηση με την αποφασή της να μην προσλάβει τους κομματικούς εργαζόμενους της διακυβέρνησης Καραμανλή δείχνει να το έχει λάβει το μύνημα.Και το κάνει αυτό ο Παπανδρέου όταν απεναντί του έχει ενα σημαντικό συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως είναι ο κ.Σταματόπουλος.

2 σχόλια:

Ein Steppenwolf είπε...

Μπράβο! Πολύ καλή ανάρτηση!

BOYRACER είπε...

Ολα τα Λαμόγια μαζεμένα στα ΜΜΜ Μιλα
Ουτε τα μισά λεφτά δεν αξίζουν οι τεμπέληδες που ζούνε εις βάρος μας τόσα χρόνια και έχουν και το θράσος να κάνουν απεργία και να ταλαιπωρούν τούς Έλληνες πολίτες.
Κύριε Σταματόπουλε(κύριε!!! ΚΥΡΙΑ)
τι μισθό παίρνετε???