Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η υποκρισία του Θέμου Αναστασιάδη.

Είναι φανερό πλέον οτι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν παίζουνε τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί αλλά εξυπηρετούν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα ασκώντας πίεση στην εκάστοτε εξουσία.Για να πετύχουν τον σκοπό τους εκμεταλεύονται ακόμα και τις δύσκολες ώρες που περνάει σήμερα ο Ελληνικός λαός ο οποίος προσπαθεί να γλιτώσει την χρεωκοπία.

Ο κ.Θέμος Αναστασιάδης μέσω της έντυπης εφημερίδας του αλλά και της ηλεκτρονικής της έκδοσης είχε ασκήσει εντονότατη κριτική στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου σε οτι αφορά τα εργασιακά υποστηρίζοντας οτι ήτανε αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου και οχι της Τρόικας.
Για να έρθουμε και στο σήμερα συνεχίζει το ίδιο μοτίβο κατηγορώντας την κυβέρνηση Παπαδήμου μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει.

Μόλις ένα μήνα πρίν είχε τίτλο στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ " Μακελειό " αναφερόμενος στα εργασιακά και και στις άδικες μειώσεις που μας επιβάλει πάλι η Τρόικα.
Μεχρι εδω ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πει οτι καλά κάνει αλλά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ απεκάλυψε την υποκρισία του Θέμου Αναστασιάδη.Διότι μπορεί στα πρωτοσέλιδά του να κατηγορεί γενικά το πολιτικό σύστημα απο την άλλη όμως αυτός άμεσα εφαρμοζεί τα άδικα μέτρα της Τρόικας απολύοντας δημοσιογράφους γιατί δεν υπέγραψαν την μείωση των αποδοχών τους. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η απόλυση του εργαζόμενου δημοσιογράφου Γιώργου Ματθαίου απο τον κ.Θέμο Αναστασιάδη σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.Δηλαδή απο την μια κατηγορεί μια κυβέρνηση η οποία αναγκαστικά ακολουθεί την πολιτική της Τρόικας και απο την άλλη είναι αυτός ο οποίος είναι απο τους πρώτους που εφαρμόζει άμεσα και χωρίς ιχνος ανθρωπιάς τις αποφάσεις της Τρόικας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: