Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Οι αυταπάτες και τα ψέμματα του Τσιπρα όταν κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου οτι εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της Ελληνικής οικονομίας το 2011!!!



Προχθές ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή ,όπου ψηφίστηκε ο νέος νόμος για το φορολογικό-ασφαλιστικό ,ανέφερε οτι είπε ψέμματα στον Ελληνικό λαό πριν το 2015 αλλά διαπραγματευτηκε σκληρά και μας έφερε το 3ο Μνημόνιο το 2016 με τον "κόφτη" μάζι.

Περάσανε 6 χρόνια για να καταλάβει το τι γίνεται στην Ευρώπη ,κάτι το οποίο το πληρώνει η Ελλάδα σήμερα. Η Αριστερά του Τσίπρα και Δραγασάκη διαλυθηκε μέσα στα ψέμματα και τις αυταπάτες που λένε 6 χρόνια τώρα. Νομίζουνε οτι μάθανε να κυβερνούν ,αλλά στην πλάτη του Ελληνα πολίτη όμως.

Κι όμως ο Γιώργος Παπανδρέου χρειάστηκε μόλις 2,5 μήνες να καταλάβει το τι χρειάζεται η Ελλάδα για να γλιτώσει την χρεωκοπία,και μάλιστα είπε την αλήθεια στους Ελληνες αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους. Αυτό όμως δεν άρεσε στο πελατειακό κράτος και τις συντεχνίες που κλέβανε το κράτος και με την λογική του Αντιμνημονίου βρήκανε την ευκαιρία τους οι Τσίπρας-Καμμένος-Βενιζέλος-Σαμαράς.

Μπορεί ο Τσίπρας να εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και να γίνει Πρωθυπουργός αλλά αυτό έγινε εις βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τα ψέμματα του Τσίπρα όταν κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου και συμφωνούσε μαζί του ο Γιώργος Τράγκας. Είπε ο Τσίπρας ".....ο Παπανδρέου είναι γατζωμένος στην εξουσία παρότι έχει καταστρέψει την χώρα και δεν φεύγει απο αυτή ,διότι βρίσκεται στην εκτέλεση ενος συμβολαίου θανάτου της Ελληνικής Οικονομίας.......".

Ενας Αριστερός,ένας πρώην ψηφοφόρος του Γιώργου Παπανδρέου,ένας κεντρωοαριστερός ,σήμερα μετά και την δημόσια παραδοχή του Τσίπρα στην Βουλή οτι έλεγε ψέμματα ,συνειδητοποιεί οτι τελικά ο μόνος που του είπε την αλήθεια είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε τα ψέμματα του Τσίπρα ,με τα οποία έγινε και αυτός Πρωθυπουργός όπως ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: