Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αυταπάτες με συμβόλαια τιμής απο τον Καμμένο του 2012.


 
"Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας από την κατάσταση που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέγραψαν σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων που συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Ελλάδα κατά του Μνημονίου.
Πρωταρχική δέσμευση όλων των πλευρών είναι ότι δεν θα υπάρξει καμιά συνεργασία με κανένα κόμμα, φορέα ή πρόσωπο που έχει ταχθεί υπέρ του μνημονίου!!!!"

Αυτά τα συμβόλαια υπέγραφε με κινήσεις πολιτών το 2012 ο Καμμένος και όπως ο Τσίπρας έτσι και αυτός με τις αυταπάτες τους εξαπατήσανε τους πολίτες.

Οπως φαινεται και στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων τότε ,υπήρχανε πολιτικά κινήματα του Μίκη Θεωδοράκη (ΣΠΙΘΑ), οι Αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος που χαθήκανε σήμερα και άλλοι που υπογράψανε αυτό το συμβόλαιο τιμής.

Και για να πείσει και κλέψει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών ,με έντονο το στοιχείο του λαικισμού υπέγραφε Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της Πατρίδας με όλα αυτά τα κινήματα πολιτών και με δέσμευση να μην συνεργαστεί με κανέναν που έχει ταχθεί υπέρ του Μνημονίου.

Αντιλαμβανόμαστε πλέον οτι μέσα στις αυταπάτες δεν είναι μόνο ο Τσίπρας αλλά και ο Καμμένος!!!

Συνεχίζεται......

Δεν υπάρχουν σχόλια: