Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Οι βραχονησίδες που πωλούνται στο Διαδίκτυο θα δηλωθούν και αυτές στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ?


Με μεγάλη έπληξη διαβάζουμε στο site http://www.privateislandsonline.com/greece.htm (troktiko.blogspot.com) ότι οποισδήποτε έχει την οικονομική άνεση έχει και την δυνατότητα να αγορασει ελληνικές βραχονησίδες.
Βραχονησίδες που βρίσκονται στην Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αμβρακικό κόλπο(νησί Βούβαλος), στον Σαρωνικό κόλπο(νησι Αγ.Ιωάννης,νησί Τραγονήσι), στον Κορινθιακό κόλπο(νησί Αγ.Αθανάσιος , νησί Λυχνάρι), στα Δωδεκάνησα και σε άλλες περιοχές.

Ολα αυτά συμβαίνουν τώρα όταν πηγαίνοντας λίγο πίσω στις 31 Ιανουαριου 1996 στα Ίμια που είναι δύο μικρές ακατοίκητες βραχονησίδες μεταξύ του νησιωτικού συμπλέγματος των Δωδεκανήσων παραλίγο να γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλαδος και Τουρκίας.

Τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν απο την ελληνική κυβέρνηση δηλαδή για το αν οι βραχονησίδες που είναι προς πώληση ανήκουν στο ελλήνικό κράτος και αυτά που γράφονται στο site είναι ψέμματα.
Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μάθουμε πως άλλαξαν ιδιοκτησία όλες αυτές οι βραχονησίδες και με τι τίμημα. Αλλά και στο ερώτημα αν αυτές οι βραχονησίδες θα δηλωθούν στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ όπως προσπαθούν να κάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες με τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία σήμερα?


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: