Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Προκλητική και ατυχής η δήλωση του κ.Καρατζαφέρη για την Κούνεβα στην Βουλή.



Άλλη μια προκλητική δήλωση του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στην Ολομέλεια της Βουλής έγινε μόλις πριν απο λίγο.

Ο κ.Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην καθαρίστρια απο την Θεσσαλοκίκη κ.Μαλωνοπούλου.Η οποία πριν απο λίγες μέρες συμμετείχε σε εκδήλωση του σωματείου εργολαβικών καθαριστών, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, και στις 10 το βράδυ που επέστρεψε στο σπίτι της, στην οδό Σύρου, στην Ανω Τούμπα, διαπίστωσε ότι είχαν ρίξει καυστικό υγρό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, το οποίο προκάλεσε εμφανή διάβρωση.

Η αναφορά του κ.Καρατζαφέρη στην Βουλή έλεγε τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθεια μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητο της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μια καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, αυτό δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!»

(Κάντε κλίκ http://www.laos.gr/load_file.asp?epilogi=press/txtfiles/cenPage/text12.txt)


Με την τελευταία του φράση εννοούσε την Κωνσταντίνα Κούνεβα στην οποία παραδόθηκε ένα σπίτι από τον υπουργό Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων κ.Λοβέρδο αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια, ως εργατικό ατύχημα.


Να σημειώσουμε οτι η κα Κούνεβα εξακολουθεί να νοσηλεύεται, από τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου του 2008 στο νοσοκομείο και είδαμε όλοι την τραγική της κατάσταση μέσα απο την εκπομπή του κ.Θεωδοράκη ‘Πρωταγωνιστές’.


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: