Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η Σοφία Βούλτεψη ίδρυσε ιστοσελίδα ενημέρωσης με σκοπό την πράσινη ανάπτυξη του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και τις δημοπρασίες αλόγων.

 
 Ελεύθερη Ζώνη ονομάζεται η ιστοσελίδα ενημέρωσης της πρώην βουλευτή της ΝΔ αλλά και δημοσιογράφου κ.Βούλτεψη.Η παρουσία μόνο της κ.Βούλτεψη μας παραπέμπει οτι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα ασχολείται κυρίως με την ενημέρωση.(http://www.elzoni.gr/)

Η πρώτη εικόνα όμως δεν είναι πάντα αυτο που θα περιμένεις.Το όνομα της εταιρείας που ίδρυσε η κ.Βούλτεψη είναι Ανεξάρτητη Δημοσιογραφική Ενημέρωση Α.Ε. το οποίο σίγουρα απο μόνο του μας προκαλεί μια περιέργεια όσον αφορά την  λέξη "Ανεξάρτητη".
 
Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα της κυβερνήσεως και το καταστατικό της η εν λόγω εταιρεία εκτός απο ενημέρωση προσφέρει και μελέτη, εκπόνηση, αλλά και εκτέλεση από την Εταιρεία σε προγράμματα, έργα και δραστηριότητες σχετιζόμενες με το περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Επενδύει δηλαδή στην Πράσινη Ανάπτυξη του Γιώργου Παπανδρέου την οποία μάλιστα στα τηλεοπτικά πάνελ κατηγόρεί συστηματικά.(http://www.et.gr/idocs-nph/search/fekAeEpeForm.html?args=ghPriTbqMLO1KL8YLjv4MblPftDoqEuJNNPDSNRevb_7SbR6Q7-y5HuAEP5mMG8HbpDiIXIxcVX8UqWb_zFijIFCg1R1gQ9iYqovnYdf_ge2NxfqyinsuZkrByVdXKJb)

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Η κ.Βούλτεψη σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα της κυβερνήσεως επενδύει και στα άλογα. Μάλιστα στα άλογα και ιδαίτερα τα αγωνιστικά συμμετέχοντας η εταιρεία σε πληστειριασμούς και δημοπρασίες αλόγων.

Είναι απίστευτο αλλά είναι και αληθινό. Η κ.Βούλτεψη ίδρυσε μια εταιρεία ας πούμε ανεξάρτητης ενημέρωσης όπου σκοπός της μεταξύ των άλλων είναι η Πράσινη Ανάπτυξη του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και οι δημοπρασίες αγωνιστικών αλόγων.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: