Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο κ.Βορίδης απέφυγε να καταδικάσει το "μίνι πραξικόπημα" που έγινε στην Σχολή Ευελπίδων.

 
 Η Αριστερά με την στάση της και την αρνησή της να συμμετάσχει στην διάσωση της χώρας μπορεί να κατάφερε να κάνει τον κ.Βορίδη Υπουργό Υποδομών στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά δεν κατάφερε να αλάξει τις ακραίες απόψεις του κ.Βορίδη.

Σήμερα στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ οι δυο δημοσιογράφοι Λυριντζής και Οικονόμου είχανε καλεσμένο τον κ.Βορίδη ως υπουργό πλέον.Προς το τέλος της συζήτησης όταν ρωτήθηκε ο κ.Λυριντζής για το "μίνι πραξικόπημα" στην Σχολή Ευελπίδων ο υπουργός αρκέστηκε στην απάντηση οτι  "Τώρα ο υπουργός θα σχολιάζει τι έκανε ένας σπουδαστής της Σχολής?" προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσει το θέμα.

Ξέχασε προκλητικά ο κ.Βορίδης οτι ο απλός σπουδαστής που επικαλείται ήτανε ο αρχηγός των Ευέλπιδων ο οποίος μαζί με άλλους τραγουδήσανε τον ύμνο της Χούντας. Ούτε καν καταδίκασε αυτή την ενέργεια που ήτανε το αυτονόητο.Προτίμησε να το αποφύγει έτσι ώστε να μην δημιουργήσει και άλλο πρόβλημα στην παραταξή του μετά την κωλοτούμπα που κάνανε στο θέμα του Μνημονίου αλλά και της υπογραφής που έστειλε ο κ.Καρατζαφέρης στην Τρόικα.


Επιλέξτε το Β' Μέρος της εκπομπής στις 28/11/2011
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: