Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μήπως τελικά οι μάσκες πέσανε για τον ίδιο τον Σαμαρά?

 Ο Σαμαράς βγαίνοντας απο την Βουλή είπε οτι οι μάσκες πέσανε αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου.Αλλά μήπως τελικά πέσανε για τον ίδιο τον Σαμαρά?Διότι η πρόταση Παπανδρέου ήτανε μια πρόταση προοδευτική αλλά και κρυστάλλινη σε σημείο μάλιστα να έχει στριμώξει τον κ.Σαμαρα.

Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας ακόμα και με άλλον πρωθυπουργό αλλά με συγκεκριμένο έργο ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο Ευρώ και μετά εκλογές πρότεινε ο κ.Παπανδρέου.Μήπως Ο κ.Σαμαράς φοβάται τις ευθύνες και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και καταφεύγει στην εύκολη λύση?

Πάντως η απόφαση του κ.Σαμαρά να δηλώσει οτι θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση είναι θετικό αλλά χωρίς τους εφαρμοστικούς νόμους είναι ακατανόητο.Διότι πρέπει επιτέλους να διορθώσουμε την λάθος νοοτροπία που έχουμε πιστεύοντας οτι στην Ευρωζώνη έχουμε μόνο δικαιώματα.Υπάρχουν και οι υποχρεώσεις κάτι το οποίο ο κ.Σαμαράς προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε τρόπο σκεπτόμενος μόνο κομματικά.

Αλλά ας μην προδικάζουμε και να μην πρεοτρέχουμε και ας ελπίσουμε οτι ο κ.Σαμαράς θα καταφέρει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: