Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το MEGA συνεπής στα συμφέροντα που υπηρετεί συνεχίζει τον κανιβαλισμό της πολιτικής.

 Το MEGA συνεχίζοντας αυτό που κάνει χρόνια δηλαδή να επηρεάζει πολιτικές καταστάσεις σύμφωνα με τα συμφέροντα των ιδιοκτήτων του και οχι με γνώμονα την ενημέρωση έκανε άλλη μια προσχεδιασμένη προσπάθεια η οποία φανερώνει οτι σκοπός τους σήμερα είναι ο πολιτικός καννιβαλισμός του κ.Παπανδρέου.

Είχανε καλεσμένο τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Ντόλιο με αφορμή την επιστολή των 50 βουλευτών που αντιδράσανε στην υποψηφιότητα Πετσάλνικου.Σύμφωνα με το MEGA ήτανε το τελεσίγραφο που δίνανε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την επιλογή του νέου Πρωθυπουργού.Προτού βγεί στον αέρα ο κ.Ντόλιος έπαιξαν το αντίστοιχο βίντεο το οποίο και χρησιμοποίησαν στην συζήτηση που κάνανε.

Στην ερώτηση της κ.Τρέμη όμως για το αν τελικά ήτανε 50 βουλευτές ή περισσότεροι ο κ.Ντόλιος απάντησε λέγοντας "Εντάξει, το 50 είναι σχετικο,8 με 10 βουλευτές ήμασταν" και η κ.Τρέμη ξέροντας καλά πως να ξεφεύγει συνέχισε την συζήτηση της με τον κ.Ντόλιο σε οτι αφορά τον κ.Πετσάλνικο.

Ουσιαστικά για μια ακόμη μια φορά φάνηκε οτι το MEGA συνεπής στα συμφέροντα που υπηρετεί προσπαθεί να καννιβαλίσει τον κ.Παπανδρέου διότι δεν τους έκανε την δουλειά.Σε αντίθεση με την εποχή π.χ. που ήτανε ο κ.Σημίτης Πρωθυπουργός και το MEGA ήτανε απο τον κύριως υποστηρικτή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: