Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οι σπατάλες συνεχίζονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον κ.Αβραμόπουλο να κάνει τα στραβά μάτια.

 Κατά την παρουσία του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς, πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Γιουρογκρούπ (Eurogroup), Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, κ. Ζακ-Κλοντ Γιούνκερ, τον Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Γιόζεφ Ντόλ, και την Καγκελάριο της Γερμανίας κ. Άγκελα Μέρκελ.Μετά το τέλος των συναντήσεων, ο κ. Σαμαράς δήλωσε:
«Σήμερα στο ΕΛΚ, και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μου με Μέρκελ, Γιούνκερ και Ντολ, επανέλαβα την ανάγκη:

1ον. Να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε συμφωνήσει και ήδη ψηφίσαμε(Δηλαδή να πετύχει τους στόχους του Μνημονίου 1 και 2). Και
2ον. Να λάβουμε άμεσα μέτρα για την Ανάκαμψη και Ανάπτυξη της Οικονομίας.(Αναφέρει και αυτό για να δικαιολογήσει τα αυτονόητα). ».
Την ώρα που τα λέει αυτά ο υπουργός του κ.Αβραμόπουλος που είναι στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας συνεχίζει το ίδιο βιολί όπως και επι κυβερνήσεως Καραμανλή.Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Πιο συγκεκριμενα αναφερόμαστε στην Έγκριση Προϋπολογισμού της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.) Οικονομικού Έτους 2012 που έγινε απο τον κ.Αβραμόπουλο.Είναι ένα κονδύλι το οποίο θεσπίστηκε επί Χούντας με υπογραφές Παπαδόπουλου,Πατακού και Μακαρέζου.
 Ο προυπολογισμός αυτός έπεσε έξω 92.700 ευρώ με προυπολογισθέντα έσοδα 650.000 Ευρώ για μια Ένωση απόστρατων.Αλλά όπως συμβαίνει στην Ελλάδα και αυτός ο προυπολογισμός έπεσε έξω και όπως είχε συνηθίσει ο κ.Αβραμόπουλος τόσα χρόνια ως δήμαρχος Αθήνας αλλά και υπουργός Υγείας έδωσε εντολή να καλυφθεί αυτό το έλλειμα απο το ταμείο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.).Το οποίο Ταμείο χρηματοδοτείται απο τους εν ενεργεια αξιωματικούς οι οποίοι πληρώνονται απο το Δημόσιο δήλαδή πάλι εμάς τους απλούς πολίτες.
Θα περίμενε κανείς απο τον κ.Αβραμόπουλο την ωρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις να έκανε το αυτονόητο και να προσπαθούσε να σταματήσει αυτό το πάρτυ σπατάλης που γίνεται στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας αλλά ξέχασα το μαυαλό του όπως και του Σαμαρά είναι στις εκλογές και στα ψηφαλάκια πιστευει οτι μπορεί να μαζέψει με αυτόν τον τρόπο.

Θα εκπαλγούν και οι δυο με τα αποτελέσματα των εκλογών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: