Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο νόμος της ζούγκλας επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου.

 Ο νόμος της ζούγκλας επιβλήθηκε κατα την συνεδρίση του δημοτικού συμβουλίου του Τυρνάβου.Ένα γεγονός το οποίο δέιχνει την αντίληψη ορισμένων συμπολιτών μας όπου πιστεύουν οτι με την βια λύνονται τα προβλήματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι μπήκαν στην αίθουσα συνεδρίασης του συμβουλίου και κάθισαν συμβολικά στη θέση των δημοτικών συμβούλων και απαίτησαν την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής στο νερό. Ο δήμαρχος πήγε να καθίσει στη θέση του , την οποία εκείνη τη στιγμή είχε καταλάβει μέλος της επιτροπής αγώνα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του δημάρχου, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση των κατοίκων από την αίθουσα... κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν... Τότε, το φυτίλι άναψε και γρήγορα οδήγησε στην έκρηξη!

Το σκηνικό «έντυσαν» γρονθοκοπήματα, σπρωξίματα, «ιπτάμενες» καρέκλες και ποτήρια νερού που εκσφενδονίστηκαν στα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο.
Ωστόσο, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, όταν στο σημείο έφθασαν οι άνδρες τηςΑστυνομίας.Κάποιοι αποχώρησαν από το συμβούλιο με μαυρισμένα μάτια, ενώ τρεις πολίτες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: