Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος είναι ακόμη εδω και αποκαλύπτει τον ρόλο του Στουρνάρα.


 Ο Γιώργος Παπανδρέου με μια απλή ανακοίνωση απεκάλυψε τον πραγματικό ρόλο του νυν προέδρου του ΙΟΒΕ και πρώην οικονομικού σύμβουλου του κ.Σημίτη.Ο κ.Στουρνάρας με μια προνομιακή παρουσία του στο MEGA συστηματικά κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση Παπανδρέου και η συνεντευξή του στο περιοδικό Επίκαιρα απεκάλυψε τον πραγματικό του ρόλο που είναι να φέρει τον Σαμαρά στον πρωθυπουργικό θώκο μιας και που απο οτι φαίνεται ο Σαμαρας θα εξασφαλίσει τα συμφέροντα του MEGA και του ΑΚΤΩΡ φυσικά.

Παρακάτω ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2012
Ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου

Από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, είναι προφανές ότι μπορεί να έχει τις απόψεις του για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και την πορεία της οικονομίας στη χώρα.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι, ουδείς μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή και πάνω από όλα δίκαια συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας "δυο μέτρα και δυο σταθμά".

Γιατί σε αυτήν την περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος εξίσωσης των ευθυνών, κίνδυνο από τον οποίο δεν διαφύλαξε την κρίση του ο κ. Στουρνάρας.

Μια και μόνη ματιά στην πορεία του χρέους από το 2004 έως το 2009 και του ελλείμματος το 2009 και το 2010, θα έδινε στον κ. Στουρνάρα τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ποιος δημιούργησε το πρόβλημα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη -αν και δεν του αναλογούσε- να το αντιμετωπίσει. Και μάλιστα, με αποτελέσματα πρωτόγνωρα για οποιαδήποτε χώρα και πολύ περισσότερο της ΕΕ.

Δεν το έκανε, όμως.

Και ίσως για την ίδιο λόγο, αφού παραβλέπει το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει αποστεί από την πολιτική που ακολούθησε ο κ. Καραμανλής και επιπλέον εξακολουθεί να πολιτεύεται με δυο γλώσσες, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ "θα ήταν ένας καλός πρωθυπουργός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: