Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ακόμα μια προκλητική επιχορήγηση του Ζαχόπουλου


Ενώ ο κ. Ζαχόπουλος θα καταθέσει σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα για την υπόθεση του, οι σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού σε διαφόρους «φορείς» δεν έχει τέλος.
Μια τέτοια σκανδαλώδη επιχορήγηση αφορά την Όπερα Ναυπλίου. Μια όπερα όπου στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Αλλά συμμετέχει ο Δήμος Ναυπλίου αφού εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της Όπερας Ναυπλίου.
Το 2004 το δημοτικό συμβούλιο προχώρησε μια σύμβαση με αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία είχε συσταθεί προς αυτόν τον σκοπό και σύμφωνα με την σύμβαση ο Δήμος Ναυπλίου είχε κάποιες υποχρεώσεις που αφορούσαν την υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και την κατασκευή μιας λυόμενης εξέδρας η οποία θα υποδεχόταν τους θεατές, μέχρι του ποσού των 100.000 Ευρώ.
Έτσι το υπουργείο Πολιτισμού έχει εγκρίνει 250.000 Ευρώ καθώς και το υπουργείο τουρισμού επί υπουργίας Αβραμόπουλου έχει εγκρίνει αντίστοιχα 100.000 Ευρώ.

Προκλητικές επιχορηγήσεις οι οποίες σε κάνουν να θυμώνεις πάρα πολύ μιας που καταδεικνύει την έλλειψη δικαιοσύνης και αξιών στην σημερινή μας κοινωνία.



Ενας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: