Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άγριος ξυλοδαρμός του βουλευτή της ΝΔ κ.Χατζηδάκη.Δείτε το Video του ξυλοδαρμού.


Θα υπάρξουν πολλοί αύριο οι οποίοι θα λένε οτι το ο άγριος ξυλοδαρμός του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη οφείλεται στις λάθος επιλογές του πολιτικού συστήματος όπου ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι υπηρέτης του.

 Αυτή είναι η εύκολη κριτική που δεν θα την κάνει σίγουρα ο πολίτης που πιστεύει στην Δημοκρατία.Αυτοί που δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία αλλά πιστέυουν σε μια κοινωνία ζούγκλας ή σε μια μορφή δικτακτορίας κρύβονται πίσω απο αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες.

Διότι ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να διαφωνήσει και μάλιστα πολύ έντονα με τις αποφάσεις του κ.Χατζηδάκη.Αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να ξυλοκοπεί έναν βουλευτή ο οποίος δημοκρατικά έχει εκλεγεί απο τους ίδιους του πολίτες μέσα απο δημοκρατικές διαιδικασίες.


Δείτε παρακάτω το video με τον ξυλοδαρμό του κ.Χατζηδάκη (http://www.youtube.com/watch?v=Ov4M5DJyWFk&feature=player_embedded)

2 σχόλια:

IxNiLaTiS είπε...

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο κακοποίησαν τον κύριο Χατζηδάκη, αλλά αυτά τα φαινόμενα θα πληθαίνουν στο μέλλον. Ο κόσμος έχει επιτέλους καταλάβει ότι έχει προδοθεί από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, και θα ξεκινήσει τα τυφλά χτυπήματα:
Πολιτικός είσαι; Φταίς!

Όσον αφορά στην "Δημοκρατία" που είπατε … απλά δεν υπάρχει. Μάλλον θα πρέπει να ονομάσουμε το σημερινό πολίτευμα ως "Εκλεγομένη Ολιγαρχική Δικτατορία", αφού αυτό που γίνεται τελικά είναι εκλέγουμε 300 οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την γνώμη μας και τα προβλήματά μας, και κάνουν ότι γουστάρουν.

Αν μάλιστα δεχθούμε πως δεν κάνουν ότι γουστάρουν αλλά ότι τους διατάζουν τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τότε θα πρέπει στο πολίτευμα να δώσουμε πολύ πιο σκληρή ονομασία.

Γνωρίζω ότι δεν θα δημοσιεύσετε τα σχόλιά μου, αλλά και εσείς να γνωρίζετε ότι δεν σας αντέχουμε άλλο, διότι ή είσαστε ανεπαρκείς ή μας έχετε προδώσει. Όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζετε ότι ζείτε σε δημοκρατική χώρα είστε βαθύτατα γελασμένος.

Δεν θα μπω καν στον κόπο να επιχειρηματολογήσω πάνω στο γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία.

Η λογική και η επιχειρηματολογία έχουν πάψει πλέον να έχουν νόημα όταν τα πάντα είναι σάπια σε κάθε επίπεδο.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

Ακόμα δεν έχει αρχίσει το μεγάλο κυνήγι(και φυσικά δεν εννοώ από την δικαιοσύνη) των πολιτικών.

Έχουν να φάνε πολύ ξύλο, τόσο που δεν θα βγαίνουν πλέον από το σπίτι τους.

Και καλά θα τους κάνουν.
Όταν πουλάνε τον μέλλον μου και το μέλλον του παιδιού μου θα τους ρίξω πολύ ξύλο απλά και μόνο για να εκτονωθώ.