Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο πεζοδρόμιο των κοινωνικών αγώνων


Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε κάτι που πρέπει στην πραγματικότητα να το κάνει πιο συχνά. Την άμεση επικοινωνία με τους αγώνες των εργαζομένων κατεβαίνοντας και αυτός κάτω στα πεζοδρόμια και υποστηρίζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ στους αγώνες των εργαζομένων δηλώνοντας οτι άμεσα πρέπει να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Φυσικά αυτή η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν άρεσε σε μερικούς δημοσιογράφους, ίσως γιατί δεν το περιμένανε.
Με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο συλλαλητήριο της ΓΣΣΕ/ ΑΔΕΔΥ ακούσαμε τον κ.Πρετεντέρη να λέει ότι άλλο είναι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι ότι δεν πείθει για κόμμα εξουσίας, τον κ.Παπαγιάννη να αφαιρεί το δικαίωμα από τον κ.Παπανδρέου να κατεβαίνει στα συλλαλητήρια γιατί όπως υποστηρίζει δεν το δικαιούται το ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούσε τα ΜΑΤ για να χτυπάει τους συνταξιούχους.
Αυτό που ξεχνάνε οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι ότι στην κυβέρνηση δεν είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά η ΝΔ καθώς επίσης ότι το επίσημο ΠΑΣΟΚ έχει αποδεχτεί και έχει κάνει την αυτοκριτική του για ορισμένα θέματα του παρελθόντος και ένα από αυτά ήταν ο λάθος χειρισμός της Αστυνομίας απέναντι στους συνταξιούχους την εποχή εκείνη.

Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: