Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ο Βενιζέλος απαντά με αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Διεύθυνση της εταιρείας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου




Διεύθυνση της εταιρείας οπλικών συστημάτων ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.


Ο κ.Βενιζέλος συνεχίζει να απαντά για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις δήθεν αποκαλύψεις του κ.Τριανταφυλλόπουλου με αποκάλυψη που αφορά τον ίδιο τον κ.Τριανταφυλλόπουλο.Στην απάντηση του ο κ.Βενιζέλος αναφέρει μια εταιρεία η οποία ασχολείται με κατασκευή στρατιωτικών οχημάτων(http://www.mod.mil.gr/Pages/ViewPressObject.asp?HyperLinkID=4&MainLinkID=124&ObjectID=3575 διαβάστε ολόκληρη την απάντηση)

.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα στο πρώτο φύλλο του VETO εκτός απο την επίθεση στον κ.Βενιζέλο υπήρχε και ένα ανυπόγραφο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Ποιός είναι όμως αυτός ο επιχειρηματίας.Η εταιρεία ονομάζεται ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και στον όμιλο των επιχειρήσεων περιλαμβάνεται ως μέτοχος και η εταιρεία ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Κατα σύμπτωση η εταιρεία οπλικών συστημάτων έχει την ίδια διεύθυνση με το site Zougla του κ.Τριανταφυλλόπουλου και κατ'επέκταση και της νέας εφημερίδας VETO(κάντε κλίκ στις φωτογραφίες) και απο οτι φαίνεται την επισκέπτεται συχνά στα γραφεία της.




Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια: