Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Επίδομα θέρμανσης δεν πήρανε φέτος στο Κάτω Νευροκόπι αλλά πήρανε την μείωση τιμής των καυσόξυλων.


Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο χειμώνας σε μερικές περιοχές της χώρας μας ξεκινάει νωρίτερα απο την υπόλοιπη Ελλάδα.Μια απο αυτές τις περιοχές είναι και η περιοχή Νευροκοπίου στο Νομό Δράμας.Το δράμα που περνάνε τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι εκεί είναι το μέγαλο κόστος που χρειάζονται για την θέρμανση.


Ένας τρόπος για να αποφύγουνε το μεγάλο κόστος του πετρελαίου είναι τα καυσόξυλα.Όμως στην περιοχή Νευροκοπίου επικρατούν για μεγάλες χρονικές περιόδους πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα η κατανάλωση καυσόξυλων να είναι πάρα πολύ μεγάλη επιβαρύνοντας πάρα πολύ το οικογενειακό εισόδημα.


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με απόφαση του υφυπουργού κ.Καρχιμάκη, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Έπαρχου Κ. Νευροκοπίου κ. Καραϊσαρλής Παντελής, με το οποίο ζητούσε τη μείωση κατά 50% της τιμής διάθεσης καυσόξυλων ατομικών αναγκών για την περιοχή του Νευροκοπίου(κάντε κλίκ για να διαβάσετε ολόκληρη την απόφαση).


Επίδομα θέρμανσης μπορεί να μην πήρανε αλλά τουλάχιστον η μείωση της τιμής των καυσόξυλων θα βοηθήσει αρκετά τον οικογενειακό τους προυπολογισμό.


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: