Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Το ξήλωμα του "πουλόβερ" συνεχίζεται στην ΝΔ.Πρίν απο λίγο ο κ.Σαμαράς διέγραψε τον Ευρωβουλευτή κ.Σκυλλακάκη.


Ο κ.Σαμαράς διέγραψε πρίν απο λίγο τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ.Θόδωρο Σκυλλακάκη μετά απο τις δηλώσεις του σήμερα το πρωί για την οικονομία στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑFM.(Διαβάστε την ανακοίνωση http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=65614&Itemid=309)


Οπού ουσιαστικά είχε διαφορετική άποψη απο αυτή του κ.Σαμαρά.Πιο συγκεκριμένα ερωτόμενος ο κ.Σαμαράς στην ΔΕΘ απο την δημοσιογράφο κ.Ταβουλάρη ανέφερε οτι σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα το έλλειμα θα είχε μηδενιστεί στο τέλος του 2011 και όχι στο 2,6% όπως υποστηρίζει η Ελληνική κυβέρνηση μαζί με την τρόικα.

Είπε ο κ.Σαμαράς"Να πάμε στο συνολικό έλλειμμα. Το δικό μας το πρόγραμμα μηδενίζει το συνολικό έλλειμμα στο τέλος του ΄11. Με το Μνημόνιο στο τέλος του ΄14 θα έχουμε ακόμα έλλειμμα 2,6%. " (Διαβάστε την συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=65568&Itemid=157)

Ουσιαστικά αυτό που είπε είναι το αυτονόητο δηλαδή οτι αυτά που λέει ο κ. Σαμαράς δεν είναι εφικτά και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Αλλά ο λόγος της διαγραφής ήτανε πρόσχημα.Μιας και φαίνεται οτι είναι προγεδιεγραμμένο το ξήλωμα του πουλόβερ απο τον κ.Σαμαρά.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σκυλλακάκης διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών. Διετέλεσε Ειδικός Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ για την Κλιματική Αλλαγή. Από το 2003 έως το Φεβρουάριο του 2006 ήταν Αναπληρωτής Δημάρχου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, καθώς και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής.Και σε όλες αυτές τις ιδιότητες ήτανε πάντοτε κοντά στην κ.Ντόρα Μπακογιάννη.

Και για την ιστορία παρόμοιες δηλώσεις σαν την σημερινή είχε κάνει στις 9 Σεμπτεμβρίου ο κ.Σκυλλακάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH και συγκεκεριμένα σε συνεντευξη που είχε δώσει στον κ.Κύρτσο.

Και το ξήλωμα του πουλοβέρ έχει και συνέχεια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: