Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών συνεχίζουν τον "δίκαιο" αγώνα τους με κάθε μαφιόζικο μέσο.Δείτε το video με την δολιοφθορά στα λάστιχα του βυτιοφόρου.

Και ο "δίκαιος" αγώνας των ιδιοκτητών φορτηγών Δημοσίας χρήσης συνεχίζεται με κάθε μέσο και χωρίς κανένα ενδοιασμό μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, με στόχο να βρεθεί λύση, κοινά αποδεκτή, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβήματα με τις ελλείψεις βασικών προιόντων στην αγορά μετά τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών Δημοσίας χρήσης.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε πως οι ιδιοκτήτες φορτηγών φροντίζουν τον "δίκαιο" αγώνα τους έτσι ώστε η τροφοδοσία της αγοράς καυσίμων να γίνεται απρόσκοπτα.Καθημερινά βλέπουμε τον κ.Τζωρτζάτο στα βραδυνά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και απο την άλλα καθημερινά βλέπουμε τέτοιες σκηνές με δολιοφθορές απο ιδιοκτήτες φορτηγών με την λογική της μαφίας που υπάρχει στο επάγγελμα.

Αυτό που δεν περίμενε ο ιδιοκτήτης φορτηγού που έσκασε τα λάστιχα του βυτιοφόρου ήταν η καταγραφή του απο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όπου τον κατέγραψε να τοποθετεί καρφία στα λάστιχα του βυτιοφορου την ώρα που ανεφοδίαζε το συγκεκριμένο πρατήριο.(Δείτε το video απο το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμου ALTER http://www.youtube.com/watch?v=fr7ZSOBqKd4)


 Τα επεισόδια όμως συνεχίστηκαν στην Θεσσαλονίκη το πρωί και πιο συγκεκριμένα στα διυλιστήρια Καλοχωρίου, με πρωταγωνιστές απεργούς, που προσπάθησαν να εμποδίσουν την έξοδο επιταγμένων βυτιοφόρων. Τα οχήματα τελικά μπορεσαν να εξέλθουν από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ με τη συνοδεία περιπολικών, αλλά οι ιδιοκτήτες φορτηγών τα ακολούθησαν, προκειμένου να τα σταματήσουν στα διόδια Μαλγάρων.

Τελικά, με την παρέμβαση της αστυνομίας, πέρασαν από τα διόδια και κατευθύνθηκαν στην Κατερίνη, όπου ήταν και ο τελικός προορισμός. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών κατήγγειλαν ότι τα συγκεκριμένα βυτιοφόρα ήταν υπέρβαρα και γι’ αυτό τα ακολούθησαν μέχρι τα διόδια, όπου υπάρχει πλάστιγγα για μεγάλα οχήματα.

Και "δίκαιος" αγώνας των ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης συνεχίζεται πάντα με τις ανάλογες μαφιόζικες δολιοφθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: