Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΔ μαζί με ΚΚΕ,ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν την μη κατάργηση της κομματικής-πελατεικής εταιρείας της ΝΔ με την ονομασία ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.

                         
Η υποκρισία της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής συνεχίζεται χωρίς φραγμούς.Και το λέμε αυτό διότι πλέον έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που υποκρίνεται η Νέα Δημοκρατία σε οτι αφορά την συναίνεση για να γίνουν επιτέλους σε αυτήν την χώρα οι χιλιοειπωμένες απο όλους μας διαρθρωτικές αλλαγές.

Την μία μέρα ψηφίζει έναν νόμο επι της αρχής αλλά την επόμενη μέρα κάνει έντονη κριτική και καταψηφίζει τα άρθρα του νόμου τον οποίο την προηγούμενη μέρα είχε ψηφίσει επι της αρχής.Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο σχέδιο νόμου για την κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα.

Η ψήφιση των άρθρων αυτού του νόμου δείχνει οτι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και απλά προσπαθούν για ψηφοθηρικούς λόγους να χαιδέψουν τα αυτιά των πολιτών.Οι πολίτες όμως έχουνε πλέον βαρεθεί αυτόν τον τρόπο της αντιπολίτευσης.

Είναι προκλητικό τα κόμματα της ελλάσονος αντιπολίτευσης να επιμένουν ακόμα σε ένα οικονομικό-πελατεικό μοντέλο το οποίο έχει χρεωκοπήσει.Εξίσου προκλητική είναι όμως και η στάση της Νέας Δημοκρατίας η οποία μιλάει για πολιτική δίωξη το κλείσιμο της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.και καταψηφίζει το Άρθρο 2.Μια κομματική εταιρεία της Νέας Δημοκρατίας στην οποία διοχέτευε τους κολλητούς της.Όμως είναι να απορεί κανείς γιατί συμφωνούν με την άποψη αυτή δυστυχώς το ΚΚΕ,ο ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ με την καταψήφιση του άρθρου.

Και για να ξέρουμε τι ψήφισε ο καθένας παρακάτω αναφέρεται αναλυτικά τι ψήφισε το κάθε κόμμα σε κάθε άρθρο του νόμου.(Διαβάστε ολόκληρο τον νόμο με τα άρθρα του http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/K-SIORFOR-PRAK.pdf)




                                                                     ΑΡΘΡΟ 1

                                                                   ΑΡΘΡΟ  2



                                                                 ΑΡΘΡΟ  3


                                                                ΑΡΘΡΟ  4


                                                                  ΑΡΘΡΟ  5


                                                                 ΑΡΘΡΟ  6


                                                                ΑΡΘΡΟ  7


                                                              ΑΡΘΡΟ  8


                                                             ΑΡΘΡΟ  9

Δεν υπάρχουν σχόλια: