Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η ανεύθυνη στάση του κ.Δημαρά αλλά και τα πολιτικά του παιχνίδια με την βοήθεια του κ.Σαμαρά.




Ο Γιάννης Δημαράς όπως και κατα την ψήφιση του μνημονίου έτσι και τώρα λίγες μέρες πριν απο τις περιφερειακές εκλογές δείχνει το πόσο ανεύθυνος πολιτικός είναι τελικά.Είναι κρίμα διότι πολλοί πίστεψαν οτι είναι πραγματικότητα αυτά που λέει.Τα γεγονότα όμως τον διαψεύδουν καθημερινά.

Αναφερόμαστε στις απέυθείας επαφές που είχε αλλά και έχει ακόμα με τον κ.Σαμαρά για το πολιτικό του μέλλον.Έτσι εξηγείται και η απόφαση του κ.Σαμαρά να επιλέξει τον κ.Κικοίλια σαν υποστηριζόμενο απο την ΝΔ περιφερειάρχη Αττικής.Ήτανε σίγουρος ο κ.Σαμαράς οτι δεν μπορεί να βγάλει δικό του περιφερειάρχη στην Αττική οπότε μόνο απο σπόντα θα μπορούσε να το κάνει.Αυτό που δεν περίμενε ήταν η αποκάλυψη της κυριακάτικης REAL NEWS για την συνάντηση Σαμαρά-Δημαρά.

Διαβάστε παρακάτω τον διάλογο που είχε ο κ.Δημαράς με τους δημοσιογράφους του MEGA Αναγνωστάκη-Χασαπόπουλο:

".......................................

Αναγνωστάκης: Είχες καμιά επαφή με τον κύριο Σαμαρά όπου λήφθηκε τίποτα; Γιατί διαβάζουμε…
Χασαπόπουλος:  Λέει σήμερα η Real news…
Δημαράς:  Μια συνάδελφος δημοσιογράφος είναι που τα γράφει το είδα κι εγώ.
Χασαπόπουλος:  H Tαβουλάρη.
Δημαράς:  Ναι. Δεν θέλω να απαντήσω στο δημοσίευμα. Να σας πω όμως με κάθε ειλικρίνεια, είχα επαφές και κουβέντες, με όλους τους πολιτικούς όλων των χώρων, όταν ακόμα σκεφτόμουν και έθετα τη σκέψη μου, υπό την κρίση τους λιγάκι, αν θέλεις.
Αναγνωστάκης:  Για να κατέβεις Περιφερειάρχης;
Δημαράς: Ναι. Αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο για να κατεβώ. Να μην απαριθμήσω ονόματα, δε χρειάζεται, αλλά πιστέψτε με συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Βέβαια τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου δεν μπόρεσα να τον συναντήσω, έτσι δεν είναι; Αλλά όμως δημοσίως είχα πει ότι με ενδιαφέρει αυτή η υποψηφιότητα. Το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Δηλαδή τι άλλο να κάνω να σταματήσω να μιλάω και να πηγαίνω στη Βουλή;
Αναγνωστάκης:  Για τη συνάντηση σας με τον κύριο Κουβέλη και τον κύριο Τσίπρα…
Δημαράς:  Στη Βουλή συναντήθηκα και με τον κύριο Κουβέλη και με άλλα πολιτικά πρόσωπα. Επειδή με ρώτησες αναφέρομαι στο όνομα ου κυρίου Κουβέλη.
Αναγνωστάκης:  Όχι γιατί είπες ότι συνάντησα…
Δημαράς:  Με όλους. Δεν είναι κακό παιδιά αυτό, με συγχωρείτε.
Αναγνωστάκης: Όχι καθόλου.
Δημαράς:  Ανταλλάσουμε απόψεις.

................................................................"


Με περίτεχνη πονηράδα ο κ.Δημαράς προσπάθησε να εμπλέξει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Αλλά προς τιμήν τους οι πολίκοι αρχηγοί μηδενός εξερουμένου τον διέψευσαν και ουσιαστικά αποκάκλυψαν τον ρόλο του.


Είναι κρίμα ένας δημοσιογράφος με διαδρομή που για την σημερινή νεολαία είναι οδηγός για ένα καλύτερο αυριο να συμπεριφέρεται σαν πολιτικός τόσο ανεύθυνα αλλά και ανέντιμα.Διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο της μη ψηφισης του μνημονίου και αφήνοντας τα “αναμμένα κάρβουνα” στα χέρια των υπόλοιπων βουλευτών για να σώσουν την χώρα απο την χρεωκοπία.Διότι το δίλλημα δεν είναι μνημόνιο ή αντιμνημόνιο αλλά μνημόνιο ή χρεωκοπία.Και σε αυτό το δίλλημα απάντηση δεν έχουν ούτε ο Δημαράς αλλά ούτε και ο Σαμαράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: