Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με απλή λογική ο Δημαράς θα έπρεπε να ντρέπεται.




Με αποκλειστικό όχημα την απλή λογική μπορούμε να κάνουμε ορισμένες απλές σκέψεις.Γνωρίζει ή δεν γνωρίζει ο κ.Δημαράς οτι με την μη ψήφιση του μνημονίου η χώρα θα χρεωκοπούσε?Γνωρίζει ή δεν γνωρίζει οτι τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας έχει το κόμμα και ο αρχηγός που τον στηρίζει δηλαδή η Νέα Δημοκρατία?Αλίμονο, αν δεν τα γνωρίζει.

Τα γνωρίζει και μάλιστα πολύ καλά.Το ότι έχει τόσο πολύ κοντή μνήμη παραπέμπει σε άλλα πράγματα.Για να το πούμε καλύτερα σε κρυφούς πολιτικούς στόχους.Υπηρετώντας το πολιτικό παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να πέισει ο κ.Δημαράς οτι όλα αυτά που κάνει τα κάνει γιατί είναι ενάντια στο μνημόνιο.

Το σημερινό σποτάκι της ΝΔ με το σύνθημα “πάρε θέση” για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που σε έχει φέρει σε κατάθλιψη διαψεύδει για ακόμη μια φορά τον κ.Δημαρά.Διότι στην πραγματικότητα ο πολιτικός στόχος των Σαμαρά-Δημαρά δεν είναι το μνημόνιο αλλά ο Παπανδρέου.Απο την στιγμή μάλιστα όπου και ο Σαμαράς αλλά και ο Δημαράς έχουνε δηλώσει οτι θα υπηρετήσουν το μνημόνιο.

Σε μια δηλωσή του ο κ.Δημαράς στον ΒΗΜΑFM 99,5 ερωτηθείς εάν θα είναι διεκδικητικός απέναντι στην κεντρική εξουσία, είπε ότι θα υψώνει διεκδικητικό λόγο, σε θέματα που επιβάλλει ο «Καλλικράτης». Τέτοιο υποκριτικό λόγο δεν θα τον περίμενε κανείς διότι ο αόριστος διεκδικητικός λόγος δεν πείθει κανέναν και καλά θα κάνει ο κ.Δημαράς να πεί την αλήθεια έστω και τώρα.

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ.Δημαράς γιατί διάλεξε τον εύκολο δρόμο της μη ψήφισης του μνημονίου αλλά και της ουσιαστικής του συμβολής στην προσπάθεια της ΝΔ να μας αποδείξει οτι για όλα φταίει η σημερινή κυβέρνηση.Η απεγνωσμένη του προσπάθεια να λέει συνεχώς οτι είναι ΠΑΣΟΚ δεν θα τον βοηθήσει.Αντιθέτως οι πολίτες σε βάθος χρόνου θα καταλάβουν τι φούσκα είναι και αυτός.Δυστυχώς για μάς που τον πιστεύαμε σαν δημοσιογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: