Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος Παπανδρέου απέλυσε μετακλητό υπάλληλο της Βουλής.


Μετά απο πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου ο πρόεδρος της Βουλής κ.Πετσάλνικος απέλυσε μετακλητο υπάλληλο ο οποίος υπηρετούσε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον Εμμανουήλ Παυλάκη του Ευαγγέλου ο οποίος απο την 01-04-2011 δεν θα είναι πλέον υπάλληλος της Βουλής(Εφημερίδα της κυβερνήσεως Αρ. Φύλλου 60 11 Μαρτίου 2011).

Στην πραγματικότητα όμως ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα επιστρέψει πίσω στην υπηρεσία στην οποία ήτανε δίχως το προνόμιο το οποίο είχανε οι προκατοχοί του μετακλητοί υπάλληλοι.Διότι σε κάθε τροποποίηση του Κανονισμού της βουλής οι μετακλητοί υπάλληλοι είχανε το δικαίωμα να  μονιμοποιούνται στη Βουλή αποκτώντας έτσι υπέρογκες αμοιβές τις οποίες μέχρι και πρίν απο λίγους μήνες.
Αμοιβές όμως οι οποίες καταργήθηκαν απο τον σημερινό πρόεδρο της Βουλής κ.Πετσάλνικο μιας και που με τον τελευταίο Κανονισμό της Βουλής οι μετακλητοί υπάλληλοι δεν θα μονιμοποιούνται πλέον και οι διορισμοί θα γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ.

Σίγουρα η απόλυση ενός μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής δεν είναι η λύση στην κρίση που περνά σήμερα η χώρα αλλά είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση απο όλους τους πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: