Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ανακοίνωση απο την ΝΔ για τα απαράδεκτα που συμβαίνουν εις βάρος των ασφαλισμένων του ΙΚΑ απο τους ιατρούς και φαρμακοποιούς.



                             Δελτία τύπου της ΝΔ

                      Δελτία τύπου του τομέα ευθύνης Υγείας της ΝΔ


Γιατροί και φαρμακοποιοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εκατομμύρια ασφαλισμένους του ΙΚΑ χωρίς να έχει γίνει κατανοητό γιατί απεργούν.

Καθημερινά παρακολουθούμε στις πρωινές εκπομπές και στα βραδινά δελτία ειδήσεων τους εκπροσώπους των συντεχνιών αυτών που είναι δυστυχώς οι συνδικαλιστές των γιατρών και των φαρμακοποιών.

Το απαράδεκτο της όλης υπόθεσης είναι η προτροπή των ιατρών που κάνουν την κατάληψη να πηγαίνουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στο αμφιθέατρο για να υπογράφουν την συνταγή τους. Η απόλυτη ξεφτίλα για τους συνδικαλιστές ιατρούς που με τον τρόπο αυτό μεγαλώνουν περισσότερο την οργή των ασφαλισμένων του ΙΚΑ απέναντι στις συντεχνίες των ιατρών και φαρμακοποιών.

Και σε αυτή την διαμάχη κατά σύμπτωση είναι απούσα η Νέα Δημοκρατία του κ.Σαμαρά δίχως να έχει πάρει θέση ακόμα για αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στον τομέα της υγείας τις τελευταίες μέρες.

Δείχνει να δυσκολεύεται ο κ.Σαμαράς γιατί στις κινητοποιήσεις προΐστανται δύο δικά του στελέχη. Στους ιατρούς ο κ.Πατούλης νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και αντιπρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών και στους φαρμακοποιούς ο κ.Αραμπατζόγλου πρώην διοικητής του ΙΚΑ επί κυβέρνησης Καραμανλή.   

Αντιλαμβάνεστε ότι ο κ.Σαμαράς επιδοκιμάζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΝΔ αλλά και ούτε από τον αντίστοιχο τομεάρχη της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: